Hogyan tudnám ledolgozni hátul a csípőmön lévő kis úszógumit? Milyen gyakorlatokkal?
Figyelt kérdés
Alapjába véve nem vagyok egy kövér lány 168/53 kg vagyok, de hátul a csípőmnél a bugyi vonalánál mindig kibuggyan a kis hájacska és zavar. A hulahopp karikázásra gondoltam meg próbáltam is, de az mindig a derekamon maradt nem pedig a csípőmön. :/ Nem tudtok valami jó gyakorlatot?
A válaszokat előre is köszönöm! :)
2011. nov. 7. 16:50
1/3 anonim válasza:
nincs helyi zsírégetés.diétázol,és mozogsz,és fogyni fogsz egységesen,sajnos ez csak így működik.
2/3 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nincs helyi zsírégetés, csak arra gondoltam hátha van valami olyan mozgás ami ezt a részt dolgoztatja meg jobban. :)
2011. nov. 7. 18:00
3/3 anonim válasza:
elsőnek igaza van. Mozgathatod magad akárhogy, attól max az izmaid formásodnak... amit a rajta lévő hájtól nem fogsz látni úgyse.
Ehhez kiéta, egészséges, rendes táplálkozás és sok kardio edzés kell. Akkor szép lassan el fog tűnni. Szóval menj futni, úszni, aerobicra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!