Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen gyakorlatokkal tudom...

Milyen gyakorlatokkal tudom ledolgozni a hájat?

Figyelt kérdés
A hasamról akarom ledolgozni,de ha felülést csinálok,attól a felső hasizmom lesz keményebb,de alul a kis háj nem megy le.És a vádlim,combom "hátuljáról" milyen torna gyakorlattal lehet ledolgozni a zsírt?
2010. júl. 29. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Torna gyakorlatokkal izmot erősítesz, hájat meg aerob mozgással dolgozol le. Fuss, bringázz, görkorizz, ugrálókötelezz, ússz, vagy amihez kedved van. Egyébként a hasad alsó felére jó, ha hanyatt fekszel a földön, a csípőd alá rakod a kezed, és emelgeted a lábad szép lassan felemeled, aztán nagyon lassan vissza. Vagy az is jó, ha megtámaszkodsz a földön az alkarodon úgy, hogy az alkarod és a felkarod nagyjából derékszöget zárjon be, lábujjhegyen tartod meg az alsó feled, a hátad egyenes, és tartod ezt a mozdulatot legalább 4x8 ütemig.

Vádlira meg jó a lépcsőzés, vagy ha lábujjhegyre emelkedsz, majd visszaengeded a tested, de úgy, hogy ne érjen le a sarkad a földre, és ezt ismételgeted amennyiszer tudod.

2010. júl. 29. 18:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Amit írtam hasra második gyakorlatot, az az összes hasizmodra jó!
2010. júl. 29. 18:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló nagyon profin leírta a dolgokat, nekem már nem is maradt semmi:)

hasról, combról innen-onnan helyi zsírégetés gyakorlatilag nem megoldható. A tested egészében meg kell dolgoztatni és a zsír is az egész testről ámblokk fog leégni. Zsírégetésre kardio edzést szokás végezni ilyen pl. a futás, bringa, görkori meg amiket az előző válaszoló leírt

sok sikert

2010. júl. 29. 23:16
 4/4 bubuzéla ***** válasza:
Zsírt leadni célzottan sehogy nem tudsz.
2010. júl. 29. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!