Hány cm magas és hány kg vagy? Milyennek érzed magadat? Sovány, vékony, karcsú, átlagos, pufi, molett kövér?
163/53, sportos, se vékony, se duci, 90/65/86 :) meg a lábam izmos.
átfutottam a válaszokat, mi ez a sok 175 cm/45 kg akik átlagosnak tartják magukat????
174 cm vagyok és 55 kg.:) a súlyommal nincs bajom, viszont a magasságomat gyűlölöm... Átlagosnak tartom magam, homokóra alak, formás fenék, hosszú, formás lábak, kicsi mell (ezen változtatnék, de annyira nincs vele bajom. Megszoktam.).
Ha valakinek kell a magasságához plusz 10 centi, szívesen adok.:DD
16/L.
171 cm 58 kg
Átlagos alkatom van(viszont nagyon kicsi mellem), a csípőm keskeny, ahhoz képest a vállam széles, a derekam viszont vékony. most fogyózok mert van rajtam pár kg felesleg, megcéloztam az 50-52 kg-t :) nem vagyok megelégedve magammal, főleg a vállaimmal nem
15/l
Úgy gondolom, hogy van rajtam kis felesleg, de mellette edzek is, senki nem hiszi el, hogy ennyi vagyok :D
178 cm, 84 kg, 17/F
175-176cm
59-60kg
Átkag de van rajtam felesleg úgy 55-re nagyon szivesen lemennèk de nem mondják meg hogy ennyi vagyok. Most karácson yelőtt voltam 65-66 is. A tánorom pár mondta hogy fogytam, de èn függetlenül attól,hogy a számok lejebb mentek nem èrzem magam tökèletesnek.
165cm, 65kg, de senki nem gondolja hogy 65kg vagyok.
Közepes formás fenék, kicsi mellek. 7 éve táncolok, 2 évig fociztam emelet elkezdtem futni járni, bár nem mindig van lehetőségem rá, és csinálok fenék, comb és has gyakorlatokat.
De még így sem vagyok megelégedve magammal.
161 cm és 49 kg.
A combomon szeretnék fogyni, de amúgy elégedett vagyok magammal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!