Hány cm magas és hány kg vagy? Milyennek érzed magadat? Sovány, vékony, karcsú, átlagos, pufi, molett kövér?
Huh, jó régen válaszoltam ide, és -mit ne mondjak- eléggé szépítette a helyzetemen, mert nem csak 60 fölött voltam, hanem még 70 kilónál is több. Ezt tök ciki kimondani, mert nagyon sok volt a magasságomhoz, de akkor annyira nem láttam gáznak. Visszanézve az akkori fotóimat elég dagi voltam:)
Mindegy, azóta lefogytam, átlagosan 60 kg körül stagnál a súlyom, ami őszintén szólva az átlagosan 160 cm-es magasságomhoz (a suliorvos ennyit mért, úgyhogy úgy döntöttem, ezt "használom") képest elég sok, de szerencsére jól oszlik el.
Illetve az elmúlt időben már csak 59 vagyok:) El sem tudjátok képzelni, mennyire jó érzés, mert 14 nem voltam 60 kg alatt, és most igen!! Ráadásul most már a 38-as nadrág is jó a (már nem is olyan nagy) fenekemre.
Valahol a karcsú és az átlagos között mozgok, mert homokóra lakatom van, így néhol erősebb (pl csípő, mell), néhol vékonyabb (pl derék, kar, boka) vagyok.
Úgy látom magam, mint egy jó adottságokkal rendelkező, de kicsit kényelmes lányt, aki elég sokat küzdjön, hogy olyan legyen, amilyen. Szeretem magam, sok bókot kapok, szeirntem nincs okom panaszra.
20
Nem tudom pontosan a magasságomat sajnos. Valahol 179 és 182 cm közt vagyok. Talán 180-at mondanék. A súlyom olyan 64-65 kg körül mozog. Vékonynak érzem magam de mivel még csak 15 éves vagyok van időm felszedni izmot. Szerintem átlagos vagyok. Elégedett vagyok jelenleg.
Fiú
173 cm, 48 kg
Én nagyon vékonynak látom magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!