Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép vagyok?

Szerintetek szép vagyok?

Figyelt kérdés

Csak mert mostanában elég kevés az önbizalmam és csúnyának érzem magam.:// 0-tól 10-ig terjedő skálán szerintetek mennyire vagyok szép?:)

kép : [link]

2011. okt. 29. 11:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 anonim válasza:
szép, 10/7
2014. márc. 18. 00:05
 82/85 anonim válasza:
100%

aha, nincs önbizalmad.. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

tudod, akinek nincs önbizalma, az nem kéreti így magát, nem rak fel húszezer képet, és nem ugrik neki a másiknak azzal a szöveggel, hogy "nem kéne féltékenynek lenned", ha kap egy negatív kommentet...

igazából egoista vagy, és ezzel az önsajnáltató szöveggel csak azt akartad elérni, hogy mindenki az egekig magasztaljon.

2014. jún. 9. 20:14
 83/85 anonim ***** válasza:
Ott a pont xD
2015. febr. 8. 17:45
 84/85 anonim ***** válasza:
kislány vagy még, kb. 9-től 13 évig terjedhetsz.
2015. márc. 28. 01:21
 85/85 anonim válasza:
Hoppsz,ott,hogy "nem kéne ennyire féltékenynek lenni# ,kilógott az a hatalmas egó :D És szerinted tényleg mindenki rád kíváncsi?Tudod,te hány éves lehet az az ember...baromi felelőtlen vagy.És se féltékeny nem vagyok,se ronda,sőt,bocsánat,kifejezetten szép.
2016. máj. 26. 00:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!