Szerintetek szép vagyok?
Figyelt kérdés
Csak mert mostanában elég kevés az önbizalmam és csúnyának érzem magam.:// 0-tól 10-ig terjedő skálán szerintetek mennyire vagyok szép?:)
kép : [link]
2011. okt. 29. 11:34
11/85 anonim válasza:
És megint kikockázta... :D
Szép vagy nyugi :D
12/85 A kérdező kommentje:
hát köszönöm.:) :D
2011. okt. 29. 12:35
13/85 anonim válasza:
Átlagos tini.....
Adok egy tippet, ha annyira normális képet akarsz feltölteni, állj egy fehér fal elé, kösd be a hajad, és pózolás, meg minden nélkül fotozd le magad, és akkor meg mondjuk mennyire szép az arcod..
14/85 anonim válasza:
Jók voltak ezek a képek is, nemértem miért nem?
15/85 anonim válasza:
Aki így pózol, ilyen ruhákba jár, stb. annak van önbizalma. Aki csúnyának érzi magát, az nem pózol így, hidd el... amúgy átlag vagy, úgy nézel ki mint mindegyik mai tini, csak a szebbik fajtából.
16/85 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2011. okt. 29. 14:21
17/85 anonim válasza:
Nagyon szivesen :D
Mi meg köszönjük a képeket :D
18/85 anonim válasza:
Nem vagy csúnya alapjáraton, csinos arcod van.
A probléma inkább az, hogy egy ízléstelen, igénytelenül öltözködő buta 14 éves műringyó vagy...
Szerezz egy kis észt meg ízlést, és még válhat belőled egy nap egy szép, érett felnőtt nő!
19/85 A kérdező kommentje:
nem is tudom mit mondjak..köszönöm az őszinte kommentet...
2011. okt. 29. 15:53
20/85 anonim válasza:
LOL, aki így kiteszi a csöcseit annak nincs önbizalomhiánya... Nem tudom mit kell itt etetni a népet. Egyébként nekem nem tetszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!