11 éves vagyok és borotválom a lábam, hónaljam. Anyukámnak nem szeretném még elmondani. Vettem borotvát csak azt nem tudom hova dugjam el?
Azért 11 évesen nem vagy még elkésve semmivel...
Anyád attól fél,ha ezt engedi utána köröshöz akarsz járni,meg antibébit íratni vele a dokinál stb.
Tévhit hogy sűrűbb lesz ha borotválod,olvass utána szakirodalomban!
A probléma ott van,hogy egy női borotva is ezrekbe kerül ami jó,mivel nincs jövedelmed ,anyádra vagy utalva,szerintem kérd ki a véleményét legfeljebb elutasít,a tesód nyilván akkor szólt neki miután már cselekedett,ez azért az anyáknak nem jön be!
A lényeg ne a háta mögött sunnyogj,főleg hogy lány vagy igaz csak 11 éves,de miért ne lehetnél "szőrmentes"..
Ha fiú volnál akkor érteném ,hogy anyád tiltja ,hogy a lábad borotváljad...
Lehet fél hogy össze kaszabolod magadat.
Én anyukám nagyon rendes ilyen szempontból,11 évesen is megengedte,vagyis ő ajánlotta fel(mondjuk én nem epilátorral,de nem hiszem hogy lényeges)...most 12 vagyok.Nem értem,hogy miért lenne baj,hogyha tényleg nagyon zavar,ez nem olyan mintha sminkelnéd magad vagy mindig feketére festenéd a körmöd.:DD
ÖÖ..És hogyhogy nem veszi észre rajtad ha tényleg borotválod??
Én is 11 vagyok, és nekem az anyukám azonnal engedte h a hónaljam borotváljam. Nem is kellett könyörög meg semmi.
Nem jó h anyukád nem engedi mert ha zavar miért legyen ott.
Nem tom hova tudnád el rakni, az lenne szerintem a legegyszerűbb ha meg várnád h megnőjön a szőr majd (mintha eddig nem csináltál volna semmit) megkéred h beszéljetek egy kínos dologról és elmondod h eddig még bírtad, de már jó lenne leszedni a szőrt (de jobb lenne ha nem borotvával hanem krémmel vagy gyantával szerintem).
Nkem is ilyen volt anyam,én elöször 12 évesen borotvalkoztam.
Viszont anyam ràjött.Ordibalt 1 oraig aztan el is felejtette.Szerintem mond el neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!