26 éves, izmos pasi vagyok. Nyáron teljesen csupaszra borotválom alul a fenekemnél. Gáz ez egy fiúnál?
Ez a sok beképzelt izmos k@cs@g már agyamra megy. Itt akarsz csajozni vagy mi????? Kinek mi köze van hozzá hogy borotválod e a segged vagy sem? magán ügyed, hogy neked hogy jó.Amúgy meg szerintem senkit nem érdekel, max akivel együtt szexelsz, de az meg már a ti dolgotok nem a többi emberé...
IDIÓTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nem tudom, milyen sűrűn mutogatod a feneked idegeneknek. én nem szoktam, ennélfogva nem túlzottan érdekel mások véleménye arról, hogy mennyire szőrős vagy nem szőrös a fenekem, mivel csak a párom látja, vele pedig meg tudom beszélni...gáz/nem gáz...szánalom, hogy ettől függ mindenkinek az élete, hogy megfeleljen az aktuális divatnak, nehogy véletlenül is önálló gondolatod, elképzelésed legyen...egyébként szerintem undorító.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!