11 éves vagyok és borotválom a lábam, hónaljam. Anyukámnak nem szeretném még elmondani. Vettem borotvát csak azt nem tudom hova dugjam el?
Figyelt kérdés
Eddig az övét használtam csak rá jöttem hogy nem higiénikus!2011. okt. 23. 19:14
11/29 A kérdező kommentje:
11 évesen kozmetikushoz?
2011. okt. 23. 19:36
12/29 A kérdező kommentje:
semmi biztonságos hely sincs a szobámban!anyukám rend mániás, mindennap felporszívóz,felmos,letörölgeti a port és múltkor is azon kaptam hogy kutat a cuccaim között
2011. okt. 23. 19:39
13/29 anonim válasza:
Talán egyszerűbb lenne most elmondani, nem később magyarázkodni, ha már úgy esik. Az tuti neccesebb lesz, mint így.
A testedhez nem ragaszthatod mégse. XD
(mellesleg hú, milyen szörnyű, hogy anyád hetente kimossa a tesicuccod. xD)
14/29 anonim válasza:
Hát ha az összes tanács közül egyik sem jó, akkor szerintem mond el neki. Nem olyan nagy dolog ez, szerintem nem fog megharagudni miatta.
15/29 A kérdező kommentje:
amikor a nővérem meg mondta neki hogy szeretné borotválni a lábát és a hónalját kapott egy nagy pofont és anyukám azóta is mindig le hordja és úgy beszél vele mint a kutyával
ő most 16 és amikor ezt mondta 13 volt
2011. okt. 23. 20:01
16/29 A kérdező kommentje:
am anyukámnak sem gyengéje a szőrtelenítés
2011. okt. 23. 20:03
17/29 anonim válasza:
Íróasztal fiókja, ágy mögé, alá. Vagy ha anyukádnak van, használd az övét.
18/29 anonim válasza:
Bocs, a végét nem olvastam.. hűű ha minden kötél szakad, áldozd fel egy plüssállatod, és dugd bele a bélésébe.
19/29 anonim válasza:
1.Gondolom van neked olyan ,hogy fiók amiben a bugyikat ,zoknikat meg az ilyeneket teszed ,oda tedd be..
2. Mond el neki ,egyszerűbb ... mint dugdosni utána meg ha megtalálja rosszabb lesz../:
20/29 anonim válasza:
Vegyél egy olcsó,rémes vastag könyvet,vágj egy lyukat bele és oda el tudod rejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!