Ettől tényleg lefogyok?
a nővéremmel beszélgettünk tegnap és arra terelődött a szó hogy azért nem hordok szoknyát (részben) meg nyáron se veszek fel normális nyári pólókat,mert egy dagadt disznó vagyok
és azt mondta,hogy ha normálisan reggelizek és nem eszek folyton ilyen zsíros kajákat meg kólát meg stb,akkor lefogyok
ez tényleg igaz? csakmert szerintem ettől nem fognak csak úgy leperegni a kilóim...
ha nem sportolok,akkor is lefogyhatok ha normálisan kajálok?
csakmert anyámék nem iratnak be semmire,futni meg gyűlölök
13l
köszi a válaszokat :D
amúgy sajnos uszoda nincs itt csak a belvárosban ://
így 6. óra után meg örülök ha negyed 3ra hazaérek,nem hogy még visszabuszozzak úszkálni xD
utolsó: és honnan tudod pontosan hogy miben mennyi kalória van? o.O jó,tudom hogy segghülye vagyok,de én nem értek az ilyenekhez XD
de amúgy (bár lehet hogy csak bebeszélem magamnak:P) már egy picit kisebbnek látszik a hasam mert 3 napja úgy eszek hogy reggel bezabálok (persze azt is csak mértékkel :D) utána délbe még eszek pár falatot,és esetleg délután is egy narancsot vagy egy barackot vagy egy kis joghurtot vagy valamit és 6 után nem eszek :P
Itt meg tudod nézni az egyes élelmiszerek kalóriatartalmát:
Ezek az értékek 100 g tisztitott élelmiszerre vonatkoznak. Természetesen, eleinte legalább is elég sokat kell méregetned, hogy meg tudd saccolni, hogy mi milyen súlyú, de idövel belejössz.
Itt pedig ki tudod számitani, hogy mennyi kalóriára van szükséged:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!