Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kb ilyen alkatú lányokat mért...

Kb ilyen alkatú lányokat mért itélnek el? Sokat olvastam efelol, és mindnehol csak azvan, hogy a pasik undorodnak az ilyen lányktól

Figyelt kérdés
szóval kb ilyen alkatu lányokrol van szo: [link] mért van ez igy?mert minden csak a kulso? sokar olvastam ittis,és sajnállom a husisabb lányokat:S
2011. okt. 14. 10:29
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
55%
Ápolónő vagyok, szerencsétlen majmok, édesanyám pedig orvos... a nővérem a pajzsmirigy problémáival küszködik kiskora óta... én pedig fogamzásgátlót szedek, amire hatalmas betűkkel rá van írva, hogy súlygyarapodást okoz... négyen vagyunk testvérek, tehát anyukám jó pár szülésen túl van... ő nem kövér, a testvérem nem kövér, és én sem vagyok kövér. Nekem ne próbáljátok megmagyarázni, hogy milyen betegség okoz elhízást, mert se a pajzsmirigy, se a hormonok nem termelnek 30 kiló zsírfelesleget. És igen, én is voltam dagadt, mert elhanyagoltam magam, semmi másért. És tiszteltem azokat az embereket, akik sajnálkozás helyett megmondták a szemembe, hogy sz*rul nézek ki, mert az ő kemény kritikájuk nélkül nem is törődtem volna vele. Le is adtam nekik köszönhetően több, mint 20 kilót... Én nem vagyok szemét, nem ítélek el senkit, lesz*rom, ha más disznóként akar élni... csak az önsajnálatból meg a kifogásokból van elegem... betegségtől nem lehet fél mázsa hájat felszedni. Magyarázhattok róla, de van elég tapasztalatom a témában. Magukat hülyíthetik ezzel a dagik, de engem nem ...
2011. okt. 16. 23:24
 32/36 Andizsuzsi ***** válasza:
52%
Az ilyen stílusú hozzászólásoktól tartózkodjunk, kérem szépen! "szerencsétlen majmok".
2011. okt. 17. 09:44
 33/36 anonim ***** válasza:
50%

Minden szakmának megvannak a selejtjei. Azaz azok, akik NEM jók benne.

A kedves ápolónőnk pontosan ilyen. Eü-s lététre fogalma sincs arról, hogy lehet akár 30 kiló felesleg is némely betegségtől, például a pajzsmirigytől.

Kedves ápolónő, az hogy a tesód és anyukád nem híztak meg a betegségtől, meg ettől-attól, tudod, ez nem általános.

A betegségek nem olyanok ám, hogy minden egyeddel ugyanazt teszik, de nagyon szomorú hogy ezt magyarázni kell.

Emberek, és még kérdezik, miért tart ott a magyar egészségügy, ahol?? Hát azért, mert ilyenek képviselik! Nincs elég ismeretük, tudásuk a szakmájukhoz. Mondjuk való igaz, egy ápolónő, aki mosdatja a betegeket, meg kimossa a truyiból, meg áthúzza az ágyukat, valljuk be, még nem lesz agysebész, még nem biztos, hogy a betegségekhez is ért, ezt én is aláírom, de akkor legalább ne mondjuk marhaságokat.

2011. okt. 17. 12:34
 34/36 anonim ***** válasza:
Na igen, az ilyen ápolónőktől óvjon meg a Jó Isten! Látszik, hogy a java már külföldön van, nálunk meg egyre ritkább a jólelkű, tájékozott, empatikus ápoló. Nem vagyok orvos, de pl. a mellékvese elégtelen működése is aránytalan hízást okoz.
2012. jan. 7. 20:13
 35/36 anonim ***** válasza:
Ja, és nem tetszenek a kövér lányok, de a cigarettások jobban taszítanak.
2012. jan. 7. 20:15
 36/36 anonim ***** válasza:
Végre egy normális ápolónő, aki próbálja kirángatni a dagadtakat az álomvilágukból. Köszönöm!
2013. nov. 3. 08:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!