Kb ilyen alkatú lányokat mért itélnek el? Sokat olvastam efelol, és mindnehol csak azvan, hogy a pasik undorodnak az ilyen lányktól
10:52
28 kilo túlsúlyom volt (jelenleg 15)és így is szerettem kirándulni és hegyet mászni a többiekkel. Való igaz biztos nehezebb, de aki szeret menni az megy aki nem nem.
Én úgy látom h azért ,,undorodnak" (de hozzáteszem h ilyen ilyen emberekkel is csak itt találkoztam tehát nincs belőlük sok), amiért például meglátnak egy félszemű embert és elítélik rögtön h de csúnya. Akik rögtön ítélkeznek azok elkönyvelik h hú mennyit zabálhat. Közben nem amerikában élünk. Legtöbb túlsúlyos azért van a felnőtt korosztályból mert ledolgozza a napi 10-12 órát (mert egyre jobban nem lehet megélni enélkül), és bármilyen hihetetlen nem az fogja érdekelni h elmenjen kondizni hanem h eltartsa a családját. Persze itt a képen egy fiatal lány van, lehet ilyen tipus, lehet beteg, lehet így érzi jól magát és kész.
Én mint túlsúlyos nem a külsőm miatt változtattam, hanem az egészségem miatt, mert az bizony való igaz, hogy ebből komoly bajok lehetnek hosszú távon. Aki meg nem érez magában annyi emberséget h például segítsen a másiknak a változásban és ne csak elítélje a háta mögött, az maradjon a maga kis világában.
22N
Ezzel az alakkal nincs semmi baj. Sztem tök dögös ez a csaj. Viszont az is tény, hogy azért akármilyen ruhát már nem vehet fel, mert van 1-2 ami már nem áll neki jól. Viszont szerintem nagyon nőies.
f/30
Mindig ezt a fotót hozzák fel, ha a kövér testalkat mellett kampányolnak. Ahogyan a vékony modelleket is átalakítja a PS ezzel a csajjal is ez történt,egy ilyen súlyú nő nem így néz ki a való életben...
Egyébként szerintem a kövér lányok egyáltalán nem undorítóak, és ha normálisan öltöznek (értsd nem 2számmal kisebb feszülő póló és csípőgatya) akkor ők is lehetnek nagyon csinosak.
Ez egyszerűen túlsúlyos. Én nem rosszindulatból írom, hiszen egy ilyen lánynak is lehet gyönyörű arca, de aki a csinosabb nőket szereti, annak nem jön be. Ezen nincs mit agyalni, a képen látható lányon sok a felesleg, rengetegen vannak, aki nem szereti az ilyen alkatot.
De nem kell azt mondani, hogy miért, az anorexiás jobb? Ugyanis NEM, NEM JOBB. A CSINOs, nem túlsúlyos, de nem is csonti a szép. Hanem a formás, de nem kövér.
13:18 mindig nézem a Nigellát és elszörnyedek, hogy ez az egykor szép nő hogy elcsúnyult!
Aki tudja milyen szép volt Nigella vékony vagy normál alakkal és most meg csúnya, aránytalan körte lett, még jó, hogy fejre nem hízott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!