Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kb ilyen alkatú lányokat mért...

Kb ilyen alkatú lányokat mért itélnek el? Sokat olvastam efelol, és mindnehol csak azvan, hogy a pasik undorodnak az ilyen lányktól

Figyelt kérdés
szóval kb ilyen alkatu lányokrol van szo: [link] mért van ez igy?mert minden csak a kulso? sokar olvastam ittis,és sajnállom a husisabb lányokat:S
2011. okt. 14. 10:29
1 2 3 4
 21/36 Andizsuzsi ***** válasza:
75%
Szerintem egyébként meddő vitát folytatunk, kinek a pap, kinek a papné. Mindenki a maga ízlése szerint. Rajtam is kb. 10 felesleges kiló, de NEM vagyok lusta, nemtörődöm, egészségtelenül élő disznó. Hetente 3x futok, 1x tornára járok, teljesen egészséges vagyok. És a páromnak így tetszem. :)
2011. okt. 14. 14:18
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem szép, mert általában a kövér nők elveszítik a normál emberi test formáját. Nem egyenletesen rakódik le a zsír, huplis lesz, itt-ott kipárnázott, máshol normál. Kikerekedik a váll pl. és elvesznek az arányok. Azok a lányok, akik úgy híznak, hogy mindenhol egyenletesen vastagodnak, szerintem egyáltalán nem csúnyák, de egy bizonyos súly felett nekik a fejük lesz kicsi a testükhöz képest, ugyanúgy, ahogy az anorexiásoknak meg óriási. Egyik sem szép.
2011. okt. 14. 16:07
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

A pasik az ilyen alkatú lányoktól undorodnak (nem mind) nem pedig ettől a képtől.

Lehet, nem érted. Azért, mert ez a kép tele van PS-el. A való életben sok ilyen lánynak hája van, narancsbőrös, lógós hasa, combja, és nincs mindnek ilyen szép arca. Érted?

2011. okt. 14. 17:37
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
ugyanazért amiért a nők legtöbbjének sem tetszenek a kövérebb férfiak.
2011. okt. 14. 17:44
 25/36 anonim ***** válasza:

Ha leraknak eléd egy tál ropogós sültkrumplit, meg egy tál összeaszott rothadt krumplit, melyiket választod? ...

Amúgy nekem nagyon sok olyan férfi ismerősöm van, aki ugyanúgy érdeklődik a molettebb csajok iránt is... és nem lúzerek, vagy ilyesmi. :D De ha valaki igényes, és a feleslegétől eltekintve csinos, és van kisugárzása, azt nem ítélik el, ha normális társaságban keresgél... másrészt viszont, a nagyon vékony lányoktól is sokan undorodnak, mert az is ronda és egészségtelen. Nem minden csak a külső, és nem kell sajnálni a husis lányokat... ráfogják ezer dologra, hogy miért nem tudnak fogyni, siránkoznak, hogy őket elítélik... de nem látják be, hogy egy 120 kilós zsírpárna CSÚNYA és BETEG. Ne a pasikért, hanem a saját érdekükben próbálnának meg egészséges életet élni... elítélik őket, igen, de nem azért, mert van rajtuk felesleg, hanem azért, mert lusták ahhoz, hogy tegyenek a jó kinézetért, és nem tudnak leszokni a csokiról meg a mekdonálcról. Aki normális életmódot él, az nem lehet dagadt. Innentől fogva nem kell őket sajnálni. Dönthetnek a saját életükről.

2011. okt. 14. 22:32
 26/36 anonim ***** válasza:
60%

,,Aki normális életmódot él, az nem lehet dagadt."

De igen lehet. Elég sok betegség van ami ezt eredményezi. Hogy a fogamzásgátlók káros mellékhatásáról ne is beszéljünk. És ez nem kifogás, hanem tény. Persze nem mindenkinél, de sokaknál igen.

Barátnőmnek pajzsmirigy elégtelensége van. Nagyon nehezen tud lefogyni, ha gyümölcsöt eszik gyakorlatilag attól is hízik.

Édesapámnak kivették a pajzsmirigyét, utána folyamatosan jöttek a kilók, pedig sportember volt, nem tud lefogyni, bármit csinálhat (pedig orvosok foglalkoznak vele NEM TUD).

Másik barátnőm fogamzásgátló hatására májelégtelenséget kapott, mellé pedig kb 20kg pluszt. Szintén nem tudják lefogyasztani és nem azért mert sok csokit zabál, vagy mert nem sportol.

Csak ugye aki nem tapasztal ilyen dolgokat maga körül annak könnyebb elfogadni h minden kövér azért olyan amilyen, mert sokat zabál és könnyebb félrenézni azzal h én jobb vagyok, mint belegondolni mi is lehet a háttérben.

Lehet lepontozni, ettől még a csőlátás csőlátás marad szerintem.

2011. okt. 15. 02:03
 27/36 anonim válasza:
63%

,,Ha leraknak eléd egy tál ropogós sültkrumplit, meg egy tál összeaszott rothadt krumplit, melyiket választod?"

Ebből már kitűnik mennyire emberséges vagy. De ha már ehhez folyamodsz megmondjam mi lenne erre a normális válasz? Az h az összeaszott krumpliból megpróbálok ropogós sült krumplit csinálni. Csak gondolom még senkihez sem álltál elég közel ahhoz h ilyet tegyél.

,,ráfogják ezer dologra, hogy miért nem tudnak fogyni, siránkoznak, hogy őket elítélik... de nem látják be, hogy egy 120 kilós zsírpárna CSÚNYA és BETEG."

Nem azért siránkoznak, mert nem tudnak lefogyni, hanem azért, mert kib*aszottul nem kérdezi meg senki tőlük h miért nem tudsz lefogyni, könnyebb lelkileg terrorizálni egy fiatal túlsúlyost, mint esetleg foglalkozni a problémával és segíteni. Egy kövérrel se találkoztam még aki ,, hú de szépnek" tartotta volna magát, épp h a túlsúlyos fiatalok többségén úrrá lesz a depresszió és az elkülönülés, önbizalomhiány. Aki pedig elítéli, mert leragad a maga kis világában, az a beteg.

,,lusták ahhoz, hogy tegyenek a jó kinézetért, és nem tudnak leszokni a csokiról meg a mekdonálcról."

Le lehetne szokni a filmekről és a valóságba is kitekinteni. Nem a csoki és a meki a legnagyobb forrása az elhízásnak, hanem a mozgáshiány. Ami rögvest abból következik h ha fiatalon is túlsúlyos vagy, már a tesiórát megutáltatják veled azzal, hogy nem tudod úgy csinálni a lépést mint a többiek, amire rögvest jön a megalázás. De cáfoljon rám valaki és mondja azt h ha az osztályában volt túlsúlyos, nem volt olyan társa aki gúnyolta, terrorizálta. Nem hiszem h sokan lettek volna. Ha már gyerekként nem segít senki az illetőnek, miért várják el h ő maga találja ki mit csináljon?

,,Aki normális életmódot él, az nem lehet dagadt. Innentől fogva nem kell őket sajnálni."

Ezek szerint nem sokat voltál kórházban. De ha gondolod menj oda nyugodtan és aki éppen az éves vizsgálati anyagára vár mond meg neki h te csak lusta vagy, nem is vagy beteg. Mond meg ezt valakinek aki már túl van pár szülésen. Mond meg ezt valakinek akinek baj van a pajzsmirigyével. Mond meg ezt valakinek aki hormonzavar miatt évek óta kezelésre jár. Ez csupán pár példa ami ezt okozhatja.

Valóban nem kell őket sajnálni, csak azt aki magasról tojik rá miért ilyen a másik, ítélkezni elég szája van, de segíteni nem.

És ha valaki azt hiszi h persze támogatom a túlsúlyt, nem nem támogatom. Valóban súlyos hatásai lehetnek az egészségre. De undorítónak tartom, hogy mennyien pofáznak itt h ők jobbak, és ha talán lenne is valaki a környezetükben kövér és változtatni akar ugyan úgy megvetik és fülük botját se mozdítanák h esetleg támogassák. De ha valaki itt aki olyanokat írt h ,,betegek", ,,lusták", ,, nem törődnek magukkal" cáfoljanak rám ennek a megválaszolásával:

Ha találkozol egy új emberrel aki kövér, mi az első reakciód? Elgondolkozol h miért ilyen és hátha segíthetsz, vagy hátat fordítasz és fintorogva annyit mondasz hú de kövér?

Abból amit itt olvastam, könnyebb a 2. verziót felelni. Ugyan hol érdekelne titeket egy másik ember, lényeg h a ti világotokban minden szép és rendezett.

2011. okt. 15. 02:56
 28/36 A kérdező kommentje:
értem:) koszi:)
2011. okt. 15. 10:14
 29/36 anonim ***** válasza:
47%

"De igen lehet. Elég sok betegség van ami ezt eredményezi. Hogy a fogamzásgátlók káros mellékhatásáról ne is beszéljünk. És ez nem kifogás, hanem tény. Persze nem mindenkinél, de sokaknál igen."

Az ilyen betegségek elég ritkák. Nem egy túlsúlyos lányt ismerek, és egyik sem ilyen probléma miatt az, hanem mert egyszerűen lusta, vagy jól érzi magát úgy/úgy tesz, mintha. Interneten mindenki könnyen fogja a lustaságát hormonproblémára. Egyébként a fogamzásgátlótól nem lehet sokat hízni, max 10kgt, az is iszonyat ritka - ráadásul akkor lehet gyógyszert váltani kevésbé magas hormontartalmúra! - +10 kilótól meg még nem lesz valaki gurulós debella.

"Barátnőmnek pajzsmirigy elégtelensége van. Nagyon nehezen tud lefogyni, ha gyümölcsöt eszik gyakorlatilag attól is hízik."

Édesanyámnak is az van. 55 kg, 175 centi.

"Másik barátnőm fogamzásgátló hatására májelégtelenséget kapott, mellé pedig kb 20kg pluszt. Szintén nem tudják lefogyasztani és nem azért mert sok csokit zabál, vagy mert nem sportol."

Hagyja abba a fogamzásgátlót és váltson más módszerre/ Próbáljon ki másik gyógyszert. Akkor majd nem kell szenvednie. Persze könnyű ezt is ráfogni a tablettára, aztán nyavajogni, hogy hát igen, én nem tudok elfogyni miatta.

"Csak ugye aki nem tapasztal ilyen dolgokat maga körül annak könnyebb elfogadni h minden kövér azért olyan amilyen, mert sokat zabál és könnyebb félrenézni azzal h én jobb vagyok, mint belegondolni mi is lehet a háttérben."

Azért nem tapasztal ilyet a legtöbb ember, emrt mint említettem, a hormonbetegségek elég ritkák. A való életben nagyon kevesen vannak, akik ismernek ilyen embereket, és csak itt a neten dobálózik mindenki ezzel védekezésképp meg önigazolásképp.

Engem is lehet lepontozni, de ettől még az nem mentség arra, hogy a dagadt = egészségtégtelen, lusta, igénytelen.

2011. okt. 15. 14:11
 30/36 anonim ***** válasza:
47%

14:11

Ahhoz képest h milyen ritkák kapásból mondtam 3 embert csak a környezetemből. Érdekes. És nem hiszem h ilyenben bármi értelme lenne hazudni lévén h ez egy névtelen oldal.

Szerinted nem lett rögtön orvosi utasításra abbahagyatva a fogamzásgátló mikor a májelégtelenség kiderült? Nem szedi,másfél éve mégis hiába kezelik.

És függetlenül attól h számodra minden kövér ember lusta és igénytelen, ettől még te leszel kevesebb a hibás előítéletek miatt.

Szó sem volt róla h minden kövérrel ez van, de a leírásodból, ha ránézel egy túlsúlyos emberre rögvest elkönyveled ezt a sajnálom de undorító előítéletet. Nem hiszem h a világ összes emberét ismered ahhoz h mindenkiről tudd mi van vele és elkönyveld h minden túlsúlyos hazudik.

2011. okt. 15. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!