Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a toppon/pól...

Mi a véleményetek a toppon/pólón "átdudorodó" mellbimbóról?

Figyelt kérdés
Nem szeretek melltartót hordani, valahogy kényelmetlen. (Alkalmi ruhák esetén hordok)Szerencsére formás melleim vannak, feszesek, ezért nem ronda ha nincs rajtam melltartó. Viszont ha éppen kiráz a hideg, vagy hűvösebb van, akkor ugye megkeményednek és ez látszik. Egy kicsit zavar, ha ez az utcán történik velem. Eszembe jut, hogy mit gondolhat rólam,ha éppen látja valaki. Ribis dolog, vagy természetes, ciki? Ti mit gondoltok, ha ilyen lányt láttok? Mind 2 nem válaszát várom.
2009. ápr. 30. 15:59
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Sztem nem mutogatás kérdése. anyáink korában természetes volt, senki nem bámulta meg. nekem pl kényelmetlen a melltartó, pedig nicsn se tul nagy se tul kicsi mellem, igy ha nem muszaj nem veszek, vagy nem szivacsosat, és akkor van, hogy átlátszik.Persze fehér ruha alá mindig veszek, de ha picit kitünik semmi nincs abban. nem szoktak megbámulni sem jobban, mint amúgy. sztem aki olyasmit állít h vki azért teszi ki, h más megbámulja, és ez undorító és tul kirívó, abból csak az irigység beszél:) ugy latszik téged nem néznek meg elegen ahhoz, hogy jol érezd magad a börödben.

18/L

2009. máj. 5. 15:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!