Mi a véleményetek a toppon/pólón "átdudorodó"
mellbimbóról?
Figyelt kérdés
Nem szeretek melltartót hordani, valahogy kényelmetlen. (Alkalmi ruhák esetén hordok)Szerencsére formás melleim vannak, feszesek, ezért nem ronda ha nincs rajtam melltartó. Viszont ha éppen kiráz a hideg, vagy hűvösebb van, akkor ugye megkeményednek és ez látszik. Egy kicsit zavar, ha ez az utcán történik velem. Eszembe jut, hogy mit gondolhat rólam,ha éppen látja valaki. Ribis dolog, vagy természetes, ciki? Ti mit gondoltok, ha ilyen lányt láttok? Mind 2 nem válaszát várom.
Szerintem nem szép a látvány, akármilyen formás az illető melle. Sokan igénytelennek tartják, ahogy kissé én is.
2009. ápr. 30. 16:06
2/31 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Légyszíves írjátok oda a korotok és nemetek.
2009. ápr. 30. 16:13
3/31 anonim válasza:
szerintem sem tul szep latvany.. es a lanyoknak lehet meg is van a velemenye.. de nyaron ha nem latszik a mellbimbod horhatsz polokat mellcsi nelkul.. mert akkor nem latszik..
amugy meg pasik szeretik ;)
pusz`
16/L
2009. ápr. 30. 16:19
4/31 anonim válasza:
Engem nem zavar, és nem tartom ribisnek,inkább természetesnek!
34/f
2009. ápr. 30. 16:19
5/31 anonim válasza:
Egyetértek a lányokkal, nagyon ízléstelen dolog. Persze a pasiknak biztos tetszik, ahogy az előző válaszoló is írta, de felháborodást vált ki a hölgyek körében. Ha velem ilyen történik rosszul érzem magam és megpróbálom eltakarni ahogy csak tudom, mert olyan érzés mintha nem lenne rajtam bugyi a miniszoknya alatt...
22L
2009. ápr. 30. 16:27
6/31 anonim válasza:
Szerintem akinek látszik pólóban, melltartó nélkül, az tisztában van vele, hogy megbámulják, főleg a férfiak... És bár természetes dolog, nincs benne semmi ciki, azért elég feltünő. Sok lány viszont szereti, ha csöpögnek utána a pasik. Nekem is látszana ha hideg van, ha nem. Viszont én nem szeretem amikor megbámulnak, izléstelenül beszólnak, ezért hordok melltartót. 30/N
2009. ápr. 30. 16:34
7/31 anonim válasza:
Az első én voltam 18/L.
Nekem van is egy ilyen osztálytársam, aki nem hord nyáron melltartót. Nem szép, de ezt már írtam.
2009. ápr. 30. 16:40
8/31 anonim válasza:
Hát igen, aki direkt csinálja ezt, az arra játszik, hogy a pasik mind megbámulják őt. Ilyen pl a szembeszomszédom, aki minden öltözékével, ruhájával erre törekszik, de ő olyan is, mert minden héten van neki 2-3 különböző pasi aki megdönti (pedig még csak 18). Ilyennek is kell lenni, azt szokta mondani anyukám. De egy rendes lány nem mutogatja az utcán a dudorodó mellbimbóját :)
2009. ápr. 30. 16:44
9/31 anonim válasza:
Én sem hordok nyáron, mert kényelmetlen. Természetesen ha átlátszó a ruhám, akkor igen. Kényelmes, és nem érdekel, hogy ki mit gondol, így sem bámulnak meg a férfiak. (Lehet lepontozni.)
De kedves hölgyeim, akik szerint ez ízléstelen és erkölcstelen! Mi van az olyan melltartókkal, amik nem szivacsosak? Azoknak ugyanez áll fenn. Erre mit léptek? Ráadásul régen nem volt szivacsos melltartó...
19/l
2009. ápr. 30. 18:42
10/31 anonim válasza:
Egyetértek az utolsó hozzászólóval. Szerintem természetes. Nincs benne semmi ciki. De én nem tudok kimenni melltartó nélkül utcára, meztelennek érzem magam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!