Mi a véleményetek a toppon/pólón "átdudorodó" mellbimbóról?
Izléstelen?
szerintem meg a melltartó az amit magatokra vesztek,megcsinaltattam a melleimet,mert halálom a melltartó,az meg hogy átlátszik nem érdekel,ha valakinek nem tetszik ne nézzen,a másik meg az hogy melltartó kényelmetlen és meleg,örülök hogy megszabadultam töle.
Sztem ciki. nem utcára való mutogatnivaló az ilyesmi. örülj neki, hogy szépek a melleid, de azért illene melltartót hordanod, felhetelőleg nem egy 12 éves kislány vagy. ez a véleményem a dologról. nekem is formásak a melleim, de eszembe se jutna melltar nélkül flangálni az utcán, egyetemen.
(23, nő)
Épp ma röhögtünk ezen a témán egy jót, mert volt egy előadás és a srác aki hívott minket maga köré és szervezte az egészet meleg.
Megmondta mit vegyünk fel, odaadta a ruhát stb. És ugye őt abszolút nem zavarta, hogy átlátszik a mellünk :DDD eszébe sem jutott, hogy ez gond lehet.
Ellenben a "közönség" igencsak bámult minket... ! :)
Nekem nem gond, én is így vagyok, mint te nem hordok ha nem muszáj, mert rondának tartom és kényelmetlennek.
Más nőkön sem zavar, ha formás mellük van és nem lóg. Persze elegáns ruhához azért illő valamit felvenni vagy ha olyan helyre megy az ember. De egyébként nem zavar, és nagyon ritkán hordok melltartót, mert legtöbbször olyan ruhát veszek fel, amihez nem lehet. Vagy inget vagy hasonlót, esetleg olyat ami középen szabadon hagy és akkor csúnya lenne ha vennék alá valamit.
Szóval szerintem nincs ezzel gond ha a lány melle nem lóg nagyon és pl. nem színházba megy így :)
19-lány
Ja és én nem azért csinálom, hogy megbámuljon bárki. Hanem mert én nem bírom magamon elképzelni a melltartót.
És a nőkön sem tartom igénytelennek, némelyik igenis szexi. :) Csak ha már miniszoknyában is van meg eleve r.bancosan néz ki akkor kicsit túlzás. De amúgy természetes.
Nekem pl. mindig kemények :DD szóval mindig látszik, ha meg hideg van akkor aztán hajaj... dehát szerintem természetes és engem nem érdekel, a pasiknak is átlászik egy-egy feszülős póló alatt, akkor azon is megbotránkozhatnánk...
19/l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!