Mi a véleményetek a toppon/pólón "átdudorodó" mellbimbóról?
26F
Az "olyan" lányok nem hordanak? Ilyet??? Attól olyan egy lány, ha sokan és sokszor rendezik le rövid időn belül pláne, ha még pénz is van a dologban, de a melltartónak ehhez semmi köze.
"Hordok melltartót, mert nem akarom, hogy bámuljanak..." ???
Akkor a szemedet azt miért fested ki, miért követed a divatot? Nem azért, hogy tessél valakinek vagy valakiknek?
MÉG TÖBB MELLTARTÓ NÉLKÜLI NŐT AZ UTCÁKRA!!! :D
Mi férfiak miért ne gyönyörködhetnénk bennetek? Aki bunkó és beszólogat az akkor is megtenné, ha éppen nem látszana a mellbimbótok! Bunkók ellen nincs ellenszer...
Igaza van az egyik korábbi válaszolónak is, hogy mi van, ha nem szivacsos? Azon ugyan úgy átlátszik a cicigombotok, ha kemény, de néha alapban is. Nagyon izgató és szép! Aki pedig nem akar hivalkodni az járjon csadarban!
Én is szeretem, ha kemények a mellbimbóim! Jó érzés és a nők zömének is tetszik! Azoknak akik érettek vagy legalább érett gondolkodásúak! És ettől egy cseppet sem érzem beteg gondolkodásúnak...
Szóval ez hölgyeim csak egymás előtt lehet ciki (bár butaságnak tartom), a férfiak szemében ez egy gyönyörű dolog és szorgalmazom, hogy ez a melltartó elhagyása divatként hódítson! :D (Az is túlzás, hogy ezért valaki plasztikáztassa a melleit! Eleve nem szeretem a műciciket! Természet ellenesek! Ez olyan dolog, hogy inkább legyen kis p.cs.m, mint semhogy gumiból legyen!)
Engem nem zavar, ha az összkép kellemes. Mivel azt írtad, hogy formás melleid vannak, ezért feltételezem a mellbimbód nem a köldököd környékén látszik, amikor látszik.
Ha mondjuk szembe jönnél vele az utcán, biztos odatévedne a szemem, elvégre is férfi vagyok, de mind egy kellemes látványt raktároznám el, és nem mint egy megbotránkoztató élményt.
Ha Neked így kényelmes, ne hordj melltartót. Akinek nem tetszik, ne nézzen oda!
32/F
szerintem meg a legszebb dolog amikor a lányok pólóján át lehet sejteni a mellüket, finoman mozog ahogy járnak...
Hmmm csodás... csak sajnos egyre kevesebbet lehet látni emiatt a hülye duma miatt hogy igénytelen...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!