Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a toppon/pól...

Mi a véleményetek a toppon/pólón "átdudorodó" mellbimbóról?

Figyelt kérdés
Nem szeretek melltartót hordani, valahogy kényelmetlen. (Alkalmi ruhák esetén hordok)Szerencsére formás melleim vannak, feszesek, ezért nem ronda ha nincs rajtam melltartó. Viszont ha éppen kiráz a hideg, vagy hűvösebb van, akkor ugye megkeményednek és ez látszik. Egy kicsit zavar, ha ez az utcán történik velem. Eszembe jut, hogy mit gondolhat rólam,ha éppen látja valaki. Ribis dolog, vagy természetes, ciki? Ti mit gondoltok, ha ilyen lányt láttok? Mind 2 nem válaszát várom.
2009. ápr. 30. 15:59
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
81%
szerintem izléstelen, én csak szivacsos melltartót tudok hordani mert elég csúnyák a melleim. persze van akinek jól áll, és van olyan ruha is ami alá nem kell melltartót venni, mert úgy csúnyább. nekem még a bikinim is szivacsos :D
2009. máj. 1. 13:47
 22/31 anonim válasza:
29%
hogy lehetne már izléstelen. ha tényleg formás akkor miért ne?
2009. máj. 2. 02:55
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Összefoglalva: ez is olyan dolog amiről mindenki másképp gondolkodik, mint hogy kinek mi a kedvenc étele vagy színe, lehetetlen erről vitatkozni, mert megoszlanak a vélemények.
2009. máj. 2. 08:17
 24/31 anonim válasza:
83%

26F

Az "olyan" lányok nem hordanak? Ilyet??? Attól olyan egy lány, ha sokan és sokszor rendezik le rövid időn belül pláne, ha még pénz is van a dologban, de a melltartónak ehhez semmi köze.

"Hordok melltartót, mert nem akarom, hogy bámuljanak..." ???

Akkor a szemedet azt miért fested ki, miért követed a divatot? Nem azért, hogy tessél valakinek vagy valakiknek?

MÉG TÖBB MELLTARTÓ NÉLKÜLI NŐT AZ UTCÁKRA!!! :D

Mi férfiak miért ne gyönyörködhetnénk bennetek? Aki bunkó és beszólogat az akkor is megtenné, ha éppen nem látszana a mellbimbótok! Bunkók ellen nincs ellenszer...

Igaza van az egyik korábbi válaszolónak is, hogy mi van, ha nem szivacsos? Azon ugyan úgy átlátszik a cicigombotok, ha kemény, de néha alapban is. Nagyon izgató és szép! Aki pedig nem akar hivalkodni az járjon csadarban!

Én is szeretem, ha kemények a mellbimbóim! Jó érzés és a nők zömének is tetszik! Azoknak akik érettek vagy legalább érett gondolkodásúak! És ettől egy cseppet sem érzem beteg gondolkodásúnak...

Szóval ez hölgyeim csak egymás előtt lehet ciki (bár butaságnak tartom), a férfiak szemében ez egy gyönyörű dolog és szorgalmazom, hogy ez a melltartó elhagyása divatként hódítson! :D (Az is túlzás, hogy ezért valaki plasztikáztassa a melleit! Eleve nem szeretem a műciciket! Természet ellenesek! Ez olyan dolog, hogy inkább legyen kis p.cs.m, mint semhogy gumiból legyen!)

2009. máj. 2. 15:45
 25/31 anonim válasza:
81%

Engem nem zavar, ha az összkép kellemes. Mivel azt írtad, hogy formás melleid vannak, ezért feltételezem a mellbimbód nem a köldököd környékén látszik, amikor látszik.

Ha mondjuk szembe jönnél vele az utcán, biztos odatévedne a szemem, elvégre is férfi vagyok, de mind egy kellemes látványt raktároznám el, és nem mint egy megbotránkoztató élményt.

Ha Neked így kényelmes, ne hordj melltartót. Akinek nem tetszik, ne nézzen oda!

32/F

2009. máj. 3. 10:09
 26/31 anonim válasza:
Szerintem nagyon rendben van. A legszebb látvány lehet egy formás mellen és talán éke is lehet egy igazi nőnek. Nem véletlen, hogy a férfiak megbámulják, hiszen ritkán látnak ilyen hivalkodóan izgató dolgot, mert a nők valahogy cikinek tartják és elrejtik. Sajnos. Persze nem mindenkinek áll jól és sokszor látom, főleg idősebbeknél, hogy nem viselnek cicifixet és az néha kiábránditó, de hát minden nő állt már tükör előtt és ha van egy kis izlése, talán el tudja dönteni, hogy ez most előnyére válik-e. Mindenesetre ha a természet már ilyen szépséggel látta el a nőket, akkor nem kellene szégyelni.
2009. máj. 4. 08:25
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

szerintem undorító

17/l

2009. máj. 4. 13:18
 28/31 anonim ***** válasza:
szerintem ha tényleg formásak, akkor felesleges a meltartó, csak gyengíti az izmokat. szerintem aki szerint ciki vagy undorító, ha egy tényleg összhatásban dekoratív lány v nő így megy végig az utcán, az vagy féltékeny vagy nem elég érett. volt idő, hogy én is kiröhögtem, morogtam, hogy mit képzel magáról, de mára már magamnak is bevallom, hogy ez azért van, mert nem nekem vannak olyan szép cicijeim hogy ilyen könnyedén járjak velük. egyébként nekem a méreteim miatt is nagyon és nem is kapok rájuk szivacsosat, de ha egyszer hideg van akkor hideg van. nem lehet vele mit tenni, én amúgy se hordok feszes felsőket, max ha tényleg zavar vegyél egy olyan felsőt fel, ami ott dombormintás, az még takarhatja is.
2009. máj. 4. 13:59
 29/31 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem elég ciki, nem túl szép látvány. Általában a lányok kinevetik, vagy lesajnálják azt, akit így látnak. 19/L
2009. máj. 4. 17:28
 30/31 anonim válasza:

szerintem meg a legszebb dolog amikor a lányok pólóján át lehet sejteni a mellüket, finoman mozog ahogy járnak...

Hmmm csodás... csak sajnos egyre kevesebbet lehet látni emiatt a hülye duma miatt hogy igénytelen...

2009. máj. 5. 13:27
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!