Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek szép a képeken?

Hogyan legyek szép a képeken?

Figyelt kérdés

Jövőhét kedden ballagási fényképezés lesz a suliban,és szeretnék jól mutatni a képeken.Az a baj,hogy ha lefényképezem magam a mobilommal,olyan ronda vagyok,nem tudom hogyan nézzek a kamerába,hogyan mosolyogjak...stb.

A másik dolog,nem baj ha gatyóba leszek,és nem szoknyába?Nagyon vastag,ronda lábam van,meg egyébként se szeretem a szoknyát.Van egy szép fekete nacim+egy fehér kivágott blúz+fekete lakk magassarkú ez így jó?Ja és adnátok valami tippet,hogy hogyan csináljam meg a hajamat?Sötét barna,középhosszú hajam van,féloldalasan elválasztva egy pici frufruval.

2009. ápr. 29. 15:47
 1/2 anonim ***** válasza:
92%

Menj nyugodtan naciban, ha abban érzed jól magad! Szoknyában csak feszengenél egész nap! A lakkcipő nőiessé teszi majd!

A mobil fényképezőjét felejtsd el! Az nem mérvadó! És nem is tudod olyan messze tartani magadtól, hogy a fókusza jó legyen!

A fényképezéshez javasolt erősebb sminket készíteni, de ne csinálj magadból madárijesztőt sem! Ha szereted a kontyot, csinálj magadnak, szépen kiemeli az arcot! Vagy rakd be csavarókra és ha kiszeded kicsit túrd össze, majd tupír a tövébe és lakk. Van még időd próbálj ki több hajat addig!

2009. ápr. 29. 16:18
 2/2 anonim ***** válasza:

a fotogénség nem szépség kérdése hanem kisugárzás

próbálj természetesen mosolyogni. ha nem igazolványkép nem muszály mindig a kamerába nézni.

2009. ápr. 30. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!