Pitbull kutyánál, hogy lehet elérni, hogy izmos legyen? Még soha nem volt pitbullom most szeretnék egyet és azt szeretném ha olyan szép lenne mint amilyen tenyésztői képeken szokott lenni
elviszed a konditerembe!
Legjobb lenne neki a fekvenyomás és a tárogatás!
elözö vagyok kihagytam
100/f farkasember
Kiskorától fogva vidd sokat futni, mozogj vele sokat, fehérjében gazdag (hús) ételeket adj neki, attól szépen kiépül az izomzata!
Fontos, hogy jó tenyészetből válassz, nézd meg a szüleit (főként az apját), mert te is hasonló testalkatra számíthatsz a kutyádnál. Ha tetszenek a szülei, akkor próbáld azt a kiskutyát kiválasztani az alomból, amelyik színre is leginkább hasonlít az "ősökre", mert valószínűleg testalkatilag is fog akkor. :)
+ (bár gondolom tudod, ha ilyen kutyát akarsz) a jól megválasztott tenyészet azért is fontos, mert a pitteknél nem mindegy, hogy milyen idegrendszerrel rendelkeznek.
Annak pedig azt üzenném, aki azt írta, hogy a pitbullok ronda kutyák, hogy ízlések és... kutyák. :) Ha kutyatámadásokról hallunk, akkor nem a pitbullok vannak az élvonalban, hanem a sokak szerint annyira megbízható németjuhászok...
N21 (pitbull tulajdonos)
Miért akarod a kutyád fülét megvágni?
Egy kutya úgy szép ahogy születik. Ő biztosan nem akarná ezt a hülyeséget...
Youtuben rá tudsz keresni egyébként videókra "pitbull training" keresőszavakkal...
Nekem a pitek az egyik kedvenc kutyafajtám a staffordshire, boxer, bullterrier és doberman mellett. Szerintem csodálatosak és minden csak a nevelésen múlik.
Hát, ha első kutyád lesz és pitbull és az a legfőbb gondod, hogy hogy legyen izmos, akkor sok bajod lesz vele.
Inkább azon gondolkodj, hogy hogyan fogod fegyelmezni.
Mert ez fontosabb mindennél!
Mert egy kutyával nem csak villogni kell ám és nem csak félelmet kelteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!