Miért nem tartják vonzónak a telt lányokat? (kép lent)
2011. okt. 3. 19:32
21/27 anonim válasza:
Sportolni bárki tud, ha szeretne adni magára, nem kellenek a kifogások, én nő létemre undorodok a hájas remegő testek látványától, tőlem lehet valaki nagyobb darab de ha sportol az azonnal meglátszik rajta.Én nem vagyok vékony pont megfelelő az alakom max plusz 2-3 kiló van rajtam de én heti 6 alkalommal járok edzeni, mert nem érzem jól magam a bőrömben ha le kell vetkőznöm a párom előtt vagy ha nyilvánosan (fürdő, szauna, napozás) így saját lelki békém érdekében mindent megteszek, hogy egy egészséges izmos feszes vonzó testet faragjak az enyémből :D soha nem szeretnék úgy elhízni mint a második képen a hölgyemény, egyébként nekem a szüleim is nagyon vékonyak és nagymamám is 65 kiló aki 72 éves :) egész nap sürög forog dolgozik
22/27 anonim válasza:
Pedig a második képen levő csaj pont ideális. :)
23/27 anonim válasza:
Hát azért ha napi 9-10 órát dolgozol v többet azért kíváncsi lennék h jut időd a heti 6 sportolásra h a feneked szép legyen.
24/27 anonim válasza:
Anyám sem azért kövér, mert zabál folyton... Hajnali 3kor szokott kelni, elmegy dolgozni, raktárban dolgozik, ahol van is munka, szóval nem ülőmunka, ott eszik egy zsemlét, itthon meg még 1x szokott kajázni, egy tányér főtt ételt. De mellette szed vagy 5-6 gyógyszert, és a pajzsmirigyével is gond van. Itthon mindig főz nekünk, mos ránk, és a többi házimunkát is csinálja. Mégis 100-110 kg körül van. Mikor menjen el pl sportolni? Meg serintem a sok gyógyszer miatt, meg a betegsége miatt ilyen, erre meg ilyeneket gondolhatnak, hogy biztos sokat eszi a mekis kajákat... Talán bele kellene gondolni, hogy nem csak ettől lehet kövér valaki!
25/27 anonim válasza:
inkább nem írok semmit, mert a "telt lányok" le fognak pontozni:D
26/27 anonim válasza:
Ne haragudjatok, de itt nagyon nem sulyproblemaval kuzdo 50-60 eves holgyekrol volt szo a kerdesben, hanem a telt LANYOKROL.
Es nem, azt sem vagyok hajlando elhinni, hogy a mai fogamzasgatloktol a nok 80-90%-a akarata ellenere elhizik ugy, hogy probal is tenni ellene. Szivesen megneznek errol egy hivatalos statisztikat.
A pajzsmirigybetegseg egy dolog, akkor az anyagcsere felborul, ami tenyleg okozhat elhizast, a mozgasszervi betegseg pedig szinten egy dolog, ebben az esetben a sport szukseges nelkulozese okozhat gondot.
De ez a fiatal (40 ev alatti) elhizottaknak jo ha 15%-at erinti. A ketto egyutt.
27/27 anonim válasza:
Az anyás történetet emiatt a mondat miatt írtam, a félreértések elkerülése végett: "Lusták ahhoz, hogy ÉRTELMESEN diétázzanak, sportoljanak. " És ha valaki 26-30 évesen dolgozik ennyit, családja is lehet már ekkor, gyereke is, szerintem még fiatal is egy ilyen nő, de már betegségei is lehetnek. Ugyan úgy, mint egy 40-45 évesnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!