Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért mosolyogják meg a...

Miért mosolyogják meg a vékony lányokat, amikor edzenek, vagy megemlítik, hogy sportolnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Többször előfordult már, hogy megmosolyogtak, amikor mondtam, hogy szoktam súlyzozni meg edzeni...egy vékony lány nem sportolhat, vagy miért olyan "vicces" ez másnak? sajnos én pont az a típus vagyok, hogy bármennyit ehetek soha nem fog meglátszani rajtam, így sajnos olyan formás sem leszek és éppen ezért keztdem sportolni, hogy legalább azzal javítsak egy kicsit magamon...
2011. aug. 18. 10:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Pont azért, amit leírtál, mert tudják, hogy úgysem fog meglátszani rajtad, akkor meg minek.
2011. aug. 18. 10:41
 2/6 anonim ***** válasza:

"akkor meg minek"

No comment.

Kérdező! Gondolom mert azt hiszik, hogy a vékonyságod miatt nincs hozzá erőd. Azért az izmosodás meg fog látszani rajtad is előbb-utóbb. Lehet nem fogsz úgy kinézni, mint Rubint Réka (ami nem is baj), de ha nem hagyod abba, akkor nem is leszel 30 éves korodra teli narancsbőrrel, nem lesz löttyedt a feneked, fel bírsz menni az első emeletre lihegés nélkül, stb...és annak is kisebb az esélye, hogy az anyagcsere lassulás miatt hirtelen felszedsz jó pár kilót, aztán nézel, hogy most mitől híztál meg. A sportolás, mozgás meg mindenkinek jót tesz, tökmindegy milyen alkat, hány kiló, hány éves milyen nemű...

2011. aug. 18. 12:25
 3/6 marikanéni válasza:
engem nem megmosolyogni szoktak, inkább nem értik, h miért van szükségem folyton edzésre, mert vékony vagyok, jó az alakom, ezért feleslegesnek tűnik másoknak. csakhogy nekem szükségem van a sportra, szeretem csinálni, és látszik is rajtam. rajtad is fog látszani, egy kicsit izmosodni fogsz ha elég kitartó vagy. ne másokkal foglalkozz, magadnak akarj megfelelni. (:
2011. aug. 18. 12:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz másokkal. Én a te helyedben nem is mondanám senkinek, hogy sulyzozom, ha rákérdeznek, max mondd azt, hogy tornázol és ennyi.

Elég, ha jó az alakod, a többit nem kell tudnia senkinek.

2011. aug. 18. 13:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük, a lehető legjobban tetted, hogy sportolsz. Így formásodhatsz egy kicsit. :)
2011. aug. 18. 13:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! Eddig sem mondtam úgy magamtól senkinek, csak, ha megkérdezték, de akkor ez van:/ megprobálok velük nem foglalkozni, mégegyszer köszönöm!
2011. aug. 18. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!