Miért nem tartják vonzónak a telt lányokat? (kép lent)
Nekem tetszenek a telt lányok! :P Barátnőm is telt,de nekem így tetszik!
22F
Azert nem tartom vonzonak, mert egy embernek nem igy kellene kineznie. En nagyon szivesen visszamennek oda, amikor az etelelert meg kellett dolgozni, fizikai munkat kellett vegezni. Amikor nem volt divat kenyeret, csokit, pattogatott kukoricat zabalni, nem volt divat tv elott ulni, nem volt divat masok testet leszni es arra allitani a lanyok agyat, hogy a tul sovany nez ki jo, vagy epp a sulyfelesleget vonzo dologkent beallitani.
De a lenyeg: az embernek nem igy kellene kineznia, nem lenne szabad a normalnal nagyobb testzsirszazaleknak lenni sem non, sem ferfin, hozzateszem: alacsonyabb sem es a nulla fele kozelito izomtomeget is buntetnem.
De most ez a divat:
a nok egyik fele majd beledoglik, hogy irrealisan sovany legyen, egy reszuk pedig mindenhonnan megerositest var arra, hogy a tulsuly szexi es vonzo.
Azt mondják, a vékony csajban nagyobbnak tűnik a fütyi...:-D
Rajtam is van amúgy felesleg (nem is ott, ahol lennie kéne, és nem 2 kg, hanem kb 8-10), ennek ellenére azért jópáran vonzónak tartanak. Csak hát kapcsolatban élek ugye...
Azért, mert igénytelenséget, nemtörődömséget sugároz. Lusták ahhoz, hogy ÉRTELMESEN diétázzanak, sportoljanak. Kifogásokat keresnek, hogy miért kövérek pedig "őket nem zavarja". Te vagy a seg*fej, ha nem tetszik egy kövér nő. Igen KÖVÉR, mert az átlagnál nagyobb zsírfelesleg van rajta. Kb ezért.
19/F
22:58
Vajon ha szüleid egyike meghízik majd idősebb korára, tőle is undorodni fogsz és azt mondod h lusta és igénytelen? Jó lenne gondolkozni és nem a médiából venni a hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!