Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem tartják vonzónak a...

Miért nem tartják vonzónak a telt lányokat? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. okt. 3. 19:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tudat alatt. Mint ahogy az anorexiás lányokat se tartják vonzónak a férfiak, csak egy rossz beidegződés ez, hogy "vékony lányok, ahhh" satöbbi. Valójában a legizgatóbbak a homokóra alakúak, mert nőiesek, de egészségesek, vagyis azt közvetítik a férfiak tudatalattija felé, hogy képesek teherbe esni és egészséges utódot a világra hozni.
2011. okt. 3. 19:42
 12/27 anonim ***** válasza:
most nőkről volt szó te szerencsétlen már bocsánat
2011. okt. 3. 19:43
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is duci vagyok és senki nem hiszi el, hogy soha nem volt gondom pasi téren. Vannak akik az ilyet szeretik és szerintem elég sokan. (tapasztalat) Csak nem vallják be nyíltan. O.K. én sem a tramplira gondolok, akinek igénytelen a haja és a ruhája. Kinek a pap, kinek a papné :)
2011. okt. 3. 19:45
 14/27 anonim válasza:

Nekem tetszenek a telt lányok! :P Barátnőm is telt,de nekem így tetszik!

22F

2011. okt. 3. 19:50
 15/27 anonim válasza:
100%
Hát én sem vagyok vékony annyi hétszentség, de a páromnak nincs baja vele. És a többi vélemény meg nem érdekelt eddig sem :-)
2011. okt. 3. 20:11
 16/27 anonim ***** válasza:
28%

Azert nem tartom vonzonak, mert egy embernek nem igy kellene kineznie. En nagyon szivesen visszamennek oda, amikor az etelelert meg kellett dolgozni, fizikai munkat kellett vegezni. Amikor nem volt divat kenyeret, csokit, pattogatott kukoricat zabalni, nem volt divat tv elott ulni, nem volt divat masok testet leszni es arra allitani a lanyok agyat, hogy a tul sovany nez ki jo, vagy epp a sulyfelesleget vonzo dologkent beallitani.

De a lenyeg: az embernek nem igy kellene kineznia, nem lenne szabad a normalnal nagyobb testzsirszazaleknak lenni sem non, sem ferfin, hozzateszem: alacsonyabb sem es a nulla fele kozelito izomtomeget is buntetnem.

De most ez a divat:

a nok egyik fele majd beledoglik, hogy irrealisan sovany legyen, egy reszuk pedig mindenhonnan megerositest var arra, hogy a tulsuly szexi es vonzo.

2011. okt. 3. 21:17
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondják, a vékony csajban nagyobbnak tűnik a fütyi...:-D

Rajtam is van amúgy felesleg (nem is ott, ahol lennie kéne, és nem 2 kg, hanem kb 8-10), ennek ellenére azért jópáran vonzónak tartanak. Csak hát kapcsolatban élek ugye...

2011. okt. 3. 22:29
 18/27 anonim ***** válasza:
11%

Azért, mert igénytelenséget, nemtörődömséget sugároz. Lusták ahhoz, hogy ÉRTELMESEN diétázzanak, sportoljanak. Kifogásokat keresnek, hogy miért kövérek pedig "őket nem zavarja". Te vagy a seg*fej, ha nem tetszik egy kövér nő. Igen KÖVÉR, mert az átlagnál nagyobb zsírfelesleg van rajta. Kb ezért.

19/F

2011. okt. 3. 22:58
 19/27 anonim ***** válasza:
90%
Persze nem kellene így kinézni, itt csak az a gond, h ha lát vki egy kövér embert, elkönyveli mennyit zabál. Értelmesek nagyon. Való igaz h aki 2 pofára tömi a mekis kaját miért kövér, de bármilyen nehéz elfogadni nem ez forog fennt nagyon sok embernél. Nagyon sokan vannak, akik normális adagokat esznek, emellett folyamatosan ülő munkát végeznek és csak nagy erővel tudják leadni a felhalmozott felesleget, mert nem mozogják le. Bármilyen hihetetlen nagyon sok betegség is van ami ezt okozza, például a pajzsmirigy rendellenesség. Nőknél a fogamzásgátlót szedők 80%-a meghízik utána, és sokuk nem is tud visszafogyni, mert olyan rendellenességeket szereznek belőle. Uyan ez vonatkozik a már szülésen túl lévő nőkre. Nem mondja senki h a kövéreknek kell lenni az átlagnak, és h aki tud ne tegyen ellene, de mögé is kéne nézni a dolgoknak, mielőtt ítélkezel.
2011. okt. 4. 00:26
 20/27 anonim válasza:
100%

22:58

Vajon ha szüleid egyike meghízik majd idősebb korára, tőle is undorodni fogsz és azt mondod h lusta és igénytelen? Jó lenne gondolkozni és nem a médiából venni a hülyeséget.

2011. okt. 4. 00:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!