Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hány centi a mell/csípő/derék/...

Hány centi a mell/csípő/derék/comb (legvastagabb/legvéknyabb része)? És hány centik vagytok és hány kilók?

Figyelt kérdés
nekem: mell:91 csípő:91 derék:61 comb(legvastagabbnál):55 comb(legvékonyabbnál):38 163/53
2009. ápr. 27. 14:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A volt osztálytársam most 23 éves, neki már 8 éves korában nőtt a melle és 10 évesen nagylány lett, neki már akkor nagyobb mellei ovltak, mnit most nekem, pedig nem is élt szexuális életet, kövér sem volt meg gyógyszert sem szedett, az meg eléggé látszik hogy nincs szilikonja, mert lógnak a mellei, "szebbek" mint egy kövér öreglánynak, és még nincs gyereke.

kb H s melltartót hord, de abból is kibuggyanik a melle, vagy lehet már külön varratni kéne neki. Azóta meghízott a csaj, de a nagy hasa a melleihez képest még mnidig laposnak tűnnek.

Szegényem ha tehetné biztos leszivatna belőle egyk is zsírt, mer annak több mnit a fele már zsír sztem, a mellei egyenként lehetnek vagy 4-5 kilósak. mutatok majd róla képet

de azt is hallottzam hogy kainek ennyire nagyok a mellei azoknak nagyobb esélyük van a mellrák kialakulásának kockázatára. Az anyukája is nagymellű volt, és 40 évesen meghalt mellrákban, és nem dohányzott meg semmi.

2009. ápr. 28. 14:50
 12/19 A kérdező kommentje:
uhh szegény csaj, jó rossz lehet neki, igen nekem is am 8évesen kezdett nőni, annyira rossz volt, folyton érzékenyek voltak, nem tudtam hasonaludni se,később már a mértete miatt se..:/ Annyira örülök, hogy mostmár kisebbek lettek, így alhatok hason, a póló se lötyög a hasamon(nem tartja ki a mellem). Meg gondtalanabbul futhatok(bár am azt hozzátenném h nem a legfeszesebbek:( siokat sírtam miattuk, de már elfogatam, jó ez nekem:).)
2009. ápr. 28. 17:01
 13/19 anonim ***** válasza:

Hát igen, akinek nagy, annak kellemetlen, fiatal korban cikinek érzi, mert csak neki nagy a cicije az osztályban, a szülők féltik, hátha valaki megkívánja és erőszakoskodik vele szexuálisan, meg rettenetesen tud fájni, van aki alig talál magának melltartót, vagy csak azért kell akkora polót hordania, mint ak övéreknek, hogy a melle beleférjen és emiatt tűnik nagydarabnak az a lány, különben meg lehet vékony egyébként.

Akinek kicsi a melle, az meg azt hiszi, hogy nem nőies, vagy éretlen, esetleg hormonális problémái lehetnek, vagy kihathat a fogamzásra is, engem sokat csúfolt egy gyerek, egy éven keresztül, mert 15 éves ovltam, és rajtam kivül másoknak meg nagyobb mellük volt, sokat szenvedtem miatta, és nekem sem tetszett al átvány, h a hasam nagyobb mint a cicim, ráadásul derék alatt erősebb vagyok aránylag mnit felül, így mégfeltünőbb volt.

De megpróbáltam változtatni a testemen sporttal, masszázzsal, fogamzásgátlókkal, és próbáltam elfogadni magam. Már jobban tetszem magamnak, igaz változtam is kicsit, de már nem sírok maiatt, hogy kicsi a cicim, tudom ha lesz gyerekem, akkor nagyobb lesz. Van aki későn érő típus. Kár hogy ciciről megy le legelőszőr mniden, de hízásnál oda megy a legnehezebben. Talán ha erősíthetném a kötőszöveteket mellbe valahogy, akkor nehezebben távozna el onnan, meg az nem csak zsírszövet hanem mirigy burjánzás is azt hiszem.

2009. ápr. 29. 11:27
 14/19 anonim ***** válasza:

mell:85 cm

derék:62 cm

csípő:85 cm

comb:51-38

156 cm 50kg

Nekem így tökéletes:D

2010. nov. 2. 12:33
 15/19 anonim válasza:

mell:80 cm

derék:61 cm

csípő:81 cm

comb:35-47 cm

magasság: 157 cm

súly: 43 kg

14/L

2012. febr. 7. 12:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Mell: 94, Derék: 60, Csípő 89/90, Comb legvastagabb: 50 cm, legvékonyabb: 38 cm. 173 cm és 60 kg. És rohadtul irigylek néhány válaszolót :( :DDD
2012. nov. 5. 10:22
 17/19 anonim válasza:

mell 80 cm (alatta 66 cm), derék 58 cm, csípő 88 cm, comb legvastagabb 49 cm, legvékonyabb 35 cm, magasság 161 cm, tömeg 46 kg

23/N

2014. máj. 23. 09:44
 18/19 anonim ***** válasza:

mell: 85

csípő: 95

derék: 65

comb: 55 és 39

156/58

hát nem a legszebb meg a legarányosabb a testem az biztos...:(

2014. júl. 29. 10:53
 19/19 kittigris válasza:

mell 85

derék 62

csípő 92

comb 52/44

178 cm, 68 kg

2015. aug. 15. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!