Hány centi a mell/csípő/derék/comb (legvastagabb/legvéknyabb része)? És hány centik vagytok és hány kilók?
fú de irigyellek:D
mell:93 csípő:74 derék:90 comb(vastagabbnál):56 comb(vékonyabbnál):42 173/61
mell: 85
derék: 62
csípő: 91
161cm/50kg
mell:79 csípő:82 derék:60 comb:(legvastagabb):48
legvvékonyabb:35
165 cm vagyok és 50 kg
jajj az első vagyok:D
a csipőm és a derekam fordítva. :D
23 éves vagyok, nincs még gyerekem :)
a mellem 85 cm derekam 65 cm, csípőm 93 cm.
166 centi magas vagyok és 53 kilógramm, de elég erős a csontozatom (körte alkat)
én vagyok az aki legutonjára írt
(166/53 85/65/93) a combom 50 centi a vastagabb részen, a legvékonyabbon 37 cm
a karizmom befeszítve pedig (bicepsz) 30 cm :)
a kérdezőtől érdeklődnék, hogy hány éves, és hogy sportol e valamit, vagy esetleg van e már családja.
és a mellkerület az nem csak a mellméretektől függ, hanem a szélességtől és a lapockáktól is, tehát a mell alatti részt kell mérni, plusz a kosár. Hányas kosarat hordasz? (A, B, C, D, két D, H stb)
16éves vagyok, külön sportra nem járok, csak súlyzózok meg stb, és tulajdonképpen izmos vagyok, csak mindenhol akad egy kis felesleg(comb,kar(hason nem nagyon)).
És elkezdtem az utóbbi időbe a Callanetics tornát, és ez nagyon jól formál(nekem sokat segített a derekamon, régen azzal köszködtem, mindig is mondtam ha ott nem lenne annyi husi akkor nem panaszkodnék:) most az szinte teljes lement), csak ajánlani tudom ezt a tornát(először am nagyon könnyűnek látszik, de elég nehéz betartani h csak 1-2centiket emeljem meg pl a lábam:))
75B-s melltartót hordok. Régen 80C volt, még 11-12évesen, de akkor 150-155centi és 55-56kiló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!