Lányok nektek tetszik ha egy fiú karórát hord? és ha igen milyen legyen az? (börszijas, ezust, esetleg valami digitális)
mint írtam, ha nincs pénze valakinek drágára, válasszon olcsóbb márkát, azok között is vannak jók.
hamis rolexet hordani viszont olyan mentalitásra utal, hogy valaki gazdagabbnak akar tűnni, mint amilyen valójában. ez taszító.
és nem, nem mindegy, milyen órt hord. sokat elárul a viselőjéről.
Nekem van egy Paneraiórám (is). Van egy órás haverom, mellékesen gyűjtő, és ő is csak a hátlapról jött rá, hogy replika. 16000-ért hozták Kínából, full automata, zafír üveggel...;-)
Az meg hogy milyen órát hordj: az öltözködésed is meghatározza. Szép egy fémszíjas óra, de melegítővel gáz. Az elegáns óráknak pedig bőrszíja van, kivéve Hollywoodban......
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:29
nálam bevágódtál :)
"hamis rolexet hordani viszont olyan mentalitásra utal, hogy valaki gazdagabbnak akar tűnni, mint amilyen valójában. ez taszító."
Mintha direkt úgy hamisitanak, hogy észre lehessen venni-.-" Az a taszító, hogy a felfogásod amatőr és hogy egy karóra miatt undorodsz valakitől. Inkább azt is hozzátenném, hogy szánalmas:) Nem biztos, hogy gazdagabbnak akkar tűnni csak megsúgom. Meg pénz pocséklásnak nevezem ki drága órákat hord. Aki megteheti az megteheti, de aki ez alapján ismerkedik az....... Jobb, hogy nem folytattam;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!