Kinek milyen karórája van most és melyik a jobb? Az analóg vagy a digitális?
Nekem is régen egy casio-m volt,ilyen:
mondhatni tökéletes volt,ez volt az első ,,igazi" órám,azelőtt csak ilyen gumiszíjas kisbabáknak való óráim voltak aztán egyszer egy sorozatban megláttam egy omega órát,és rájöttem,hogy nekem kell egy olyan...
találtam egy svájci tombolás céget,ahol ilyen órát lehetett nyerni....
13 szor próbálkoztam,de mindig csak 1 tombolát vettem kb 3 euroért,aztán 6 hét várakozás után a postás csönget,hogy küldemény érkezett nekmm...hú bameg gondoltam...aztán 2,5 évig hordtam a casiot,kb 17 éves korom óta csak azt az omegát hordom,most 22 vagyok...
Én 19 vagyok és igen fiú. Ezt az órámat ajándékba kaptam kb fél éve! Azelőtt egy Q&Q digitális órám volt ami aztán hát kapott rendesen, de nagyon jól bírta nemtom pontosan hány évig legalább 10. Én szerintem is szebbek az analóg órák, de én valamiért a digitálisakat jobban bírom mert praktikusabbak. Mondjuk nekem karóra ami nagyon tetszik az a Casio F105W-1A: [link]
Ha a mostani órámat lecserélném tuti ilyet vannék mert úgy tudom szinte elnyűhetetlen és nekem még az egyszerűsége is nagyon tetszik mert sima snassz semmi fölösleges csiricsáré. Na jó mindjuk az első válaszoló Omega órája valami brutál jó :D de én az ilyenekért nem vagyok annyira oda, de azért elfogadnék egy olyat is ;)
Ilyesmi Swatch Skin órám van, de a szíja más, színes Swarovski kövekből van kirakva, de az óralap majdnem ilyen. Idén lesz 8 éve, hogy kaptam, imádom. Mindenki megjegyzi, hogy milyen gyönyörű. Vigyázok is rá nagyon, kifogástalan állapotú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!