Lányok nektek tetszik ha egy fiú karórát hord? és ha igen milyen legyen az? (börszijas, ezust, esetleg valami digitális)
Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 13:18
1/23 wiwikehhh válasza:
Nekem az tetszik ha sok 20ezres van a tárcájában;)
2/23 anonim válasza:
Én sosem divatból hordtam órát, hanem mert tetszik, meg legalább tudom mennyi az idő (főleg még mobiltelefon előtti időkben, meg most is sokkal egyszerűbb megnézni, mint a telefont kivenni a zsebből).
Amúgy meg fémszíjasat, mert az elegánsabb.
24F
3/23 anonim válasza:
Nekem tetszik. Ezek a "nagypapás" karórák tetszenek, amiket ők hordanak, azok férfiasak. Nem ezek a színes meg fehér meg tudom is én milyen színű műanyag karórák, amiket manapság hordanak a fiúk... Azok nagyon nem tetszenek.
4/23 anonim válasza:
Árulkodó jel mint egy arany nyaklánc. Mivel a nők szeretik a pénzes pasikat így logikus, hogy bejön nekik. Mármint nem az óra hanem a pasi.
5/23 anonim válasza:
OMG.Tök mindegy, ez részletkérdés.Ha nem vagy helyes és nincs kisugárzásod akkor nőd sem lesz.Főleg akkor nem ha beszélni sem tudsz velük.Tehát nem fog rád bukni egy sem attól, hogy milyen az órád.
6/23 anonim válasza:
Senki nem az órád miatt fog veled összejönni. Kivéve, ha Rolexed van. Az már nyomós érv egy érdek kapcsolatra.
7/23 anonim válasza:
lehet hülyének fogtok nézni,felnőtt nő létemre engem az óra tud a legjobban megfogni.Nem lényeg az ára,ha jól áll a pasi kezén nálam már tuti nyert ügye van,ha ez stimmel meglátom benne a szépet és a jót,imádom a pasi kezén az órátttt:):)
8/23 napietus válasza:
tetszik. legyen elegáns, ha nem telik pl. Doxára vagy Rolexre, akkor inkább olcsóbb márkát válasszon, de semmiképpen se hamisitványt. ugyanis kiszúrom és nagyon taszít az ilyen mentalitás.
egyszer egy pasi az első randin elkapálta magát nálam egy hamis Rolex-szel.
29/N
9/23 anonim válasza:
Nekem valahogy egyáltalán nem tetszik. Semmilyen.
Én is csak a mobilomon nézem az időt. :D
10/23 anonim válasza:
14:38
Te csak gazdag fiúkákkal jösz össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!