Mitől csúnya egy csúnya nő? Mik azok a dolgok?
Figyelt kérdés
Írnátok nekem példákat? Fiúk és lányok válaszát várom vegyesen.2009. ápr. 26. 20:33
1/2 anonim válasza:
Csúnya nő? Számomra csúnya, ha zsíros a haja, koszosak a körmei, alapvetően igénytelen. Ruha: ha 80 kg-s de haspólót vesz fel, és kilógnak a hurkái.
Csúnya számomra, ha tökéletes a küljese, de nem egy százas izzó. A butaság, és ostobaság és a női hülyeség mindennél jobban kiborít. Ha egy nő nem szereti magát és elégedetlen magával az látszik kívülről is, és elcsúfít.
2/2 anonim válasza:
szerintem egy szemölcs eléggé el tud csúfítani egy arcot.. aztén ha nagyon mű az is ronda (pl felfújt száj, póthaj ilyenek) de ha valaki ápolt, tiszta arca és haja van, akkor csak ritkán csúnya, max érdekes, különleges.. ja maúgy a ráncok is elég csúnyák, de csak fiatal korban 8am gondolom a cigitől) de öregkorban meg épphogy az a csúnya szerintem, ha valaki kiegyengeti a ráncait, mert az már a természetellenes kategóriába sorolható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!