Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan küzdjem le a külsőm...

Hogyan küzdjem le a külsőm miatti kisebbségi érzetemet?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, és még mindig pattanásos... Nincs tól sok, de nem is tökéletes az arcbőröm. Pedig mindenfélét próbáltam már, de semmi nem segít tartósan. Már az utcára sem szeretek kimenni az arcom miatt, nem is csak a pattanások miatt, hanem az orrom sem szép, túl széles, meg ráncos a szemem alatt a bőr, nem korai öregedés jeleként, hanem mert olyan az arcszerkezetem hogy amikor mosolygok akkor a szemem alatt ráncolódik... Állítólag nem vagyok csúnya, de engem ezek a dolgok eléggé hazavágnak, ha véletlenül netán egy férfi közelítene, azonnal elküldöm, ne is próbálkozzon. Alacsony is vagyok (162 cm), egyedül még az a jó hogy nem vagyok plötyi, mert azon legalább tudtam változtatni tornával. Fogaimmal is kezdeni kellene valamit, kellene fogszabályzó, de nincs annyi pénzem pedig dolgozom is és nem is vagyok egy költekezős típus. Ugy látszik nincs kiút, ugye vagy megszokok, vagy megszökök...
2011. szept. 25. 08:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Babaszappant használok az arcomra, meg mézes-olivaolajas krémet,házi gyártásút. Ez nagyon puhává teszi a bőrt, de a pattikon nem segít. Természetes pakolások közül próbáltam még az élesztőpakolást, az is elég jó. Bőrradírozok heti 2 alkalommal, emg jártam kozmetikushoz is de annyi az apró miteszerem, hogy azt hittem elájulok amigy a kozmetikus dolgozott rajtam. Minimum 50x kell tűszúrás a mitik könnyebb kiszedése érdekében, és meg nem is bírom a tűket... De azért jó párszor elmentem hozzá, mert nagyon szépen dolgozik és ráadásul még fizetnem sem kell mert ismerősünk, nem fogad el pénzt a komplet bőrtisztításért ami kb 2 óra hossza nálam.
2011. szept. 25. 09:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Miatyánk, ki vagy a mennyekben....
2011. szept. 25. 09:27
 13/15 anonim ***** válasza:
a pattanásokra: írass fel zinerytet bőrgyógyásznál/háziorvosnál. ez egy keverék, amivel naponta 2x kell bekenni a bőrt. én 3 hete használom, azóta egy nagyobb pattanásom nem volt.
2011. szept. 25. 10:04
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is voltak pattanásaim és jártam bőrgyógyászhoz is, de amiket felírt kenőcsök nem segítettek. Aztán itt olvastam a GYK-n, hogy az Aknesol milyen jó. Hát én is kipróbáltam és azóta is ezt használom. Már 1hét után lehetett látni a változást és azóta nagyon szép lett az arcom:) Ez egy ilyen alkoholos ecsetelő, amit vény nélkül lehet kapni a gyógyszertárakban. A kinézetedről nem tudok nyilatkozni, mert nem tettél fel képet. A magasságoddal nincs gond. Ha gondolod, írj egy privát üzenetet, aztán küldjél majd egy képet és szívesen elmondom a véleményemet:) 22F

2011. szept. 25. 12:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Én 2 centivel alacsonyabb vagyok Nálad mégis mindig sorban álltak értem a pasik. Ezek akik kritizáltak téged komolyan annyira fontos emberek, hogy rosszul érezd magad miattuk? Én pofon csaptam volna azt a csajt, ha azt mondja a hátam mögött, hogy plasztikáztassam meg magam. Rosszul járt volna, mert sportolok... :D Én láttam kis mellű szép nőt is, nem baj, ha nem ,,tőgyeid" vannak, és az orrod se hiszem, hogy annyira szörnyű lenne, mint ahogy az a csaj elmondta. Nem lehet, hogy valami miatt irigy, vagy neheztel Rád? Szerintem bolhából csinált elefántot az a csaj.

25N

2011. szept. 25. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!