Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ronda az ilyen alak? (Kép)

Ronda az ilyen alak? (Kép)

Figyelt kérdés

[link]

Nem a vékonyra gondolok hanem amelyik a tükörbe van

2011. szept. 23. 14:59
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem nem ronda, tök átlagos. Nagyságrendekkel vonzóbb, mint a csonti.
2011. szept. 23. 17:21
 32/39 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem túlsúlyos. És igen, én sem tudom a megfelelő szót arra, amikor valakin van plusz kiló, de nem dagadt, kövér stb. A BMI az nem azt méri, hogy ránézésre hogy nézel ki, hanem egészségügyileg milyen kategóriába esel.

Számomra az a túlsúlyos, akinek a zsír már deformálja a természetes vonalait és tónustalanná válik. A comb, ami a lánynak van, nem szép, mert egy tömb, de ettől még nem a vékony lányok tetszenek.

A vékony (nem az anorexiás) lányok formája tetszik legjobban, de csak akkor ha hozzá normális méretű a lány. Nekem a vékonyságban nem az a szép, hogy húú milyen kicsi és keskeny és lapos, hanem a részletek jobban kijönnek, de ettől még nem vonzó egy csontos lány.

2011. szept. 23. 18:58
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

"Szíved joga, ha te a csont és bőr csajokra bux, nem szólhatok bele."

HAHAHA! Miért? Miért kell rögtön ezzel jönni, hogy ha valaki nem kövér az már csak sovány lehet? Tényleg ennyire hülye vagy te barom? Leírtam h a vékony sem szebb! Arany-középút! Szerencsétlen! Látom IQ + szövegértés 0!

2011. szept. 23. 20:10
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont te se mondd meg, h mire bukik az összes többi férfi, mert nekem speciel az ilyen alak jobban bejön, mint a manapság divatos modellalkat, és ezzel nem vagyok egyedül."

Ennek pedig csak örülni tudok. Legalább nekem/nekünk (mert mi is vagyunk egy páran) megmaradnak a CSINOS nők., Ti meg legyetek a kövérekkel! Jah a maradéknak meg jó az anorexiás. :)

2011. szept. 23. 20:16
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a kettő közt ott van az "átlagos", ami jól néz ki. A kettő közül egyik sem.
2011. szept. 23. 20:26
 36/39 anonim ***** válasza:
A képen látható lány egy magyar átlag= kövérkés húsdarab. Ronda ez az alak.
2011. szept. 24. 18:01
 37/39 anonim ***** válasza:
Ha az egyikkel le kéne feküdnöm, akkor inkább amelyik a tükörben van, mint a másik...
2011. szept. 25. 08:12
 38/39 anonim ***** válasza:
a kető közül semelyik. a kettő közötti vagyis én :D
2011. szept. 26. 18:01
 39/39 anonim ***** válasza:
Amelyik a tükörbe látszik, az nagyon szép.
2012. jún. 27. 08:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!