Ronda az ilyen alak? (Kép)
Az előzőhöz:
Egyáltalán nem kövér a másik,teljesen normális. Nincs csúcs alapkja, de se nem ronda, se nem kövér. Gondolom te csak retusált playboy macákat láttál már pucéran, hús-vér nőket még nem nagyon...
Azon a csajon a képen nincs 10 kiló felesleg...
Teljesen el van egy csomó ember tájolva. Szerintem, akik szerint a nem anorexiás csaj a képen ronda (az alakjára gondolok), az küldjön már magáról egy fürdőrucis / alsógatyás képet, aki nem mer, annak pedig pofa be, ne próbáljatok már gátlásokat beszélni egy normális alkatú tinilány fejébe (feltételezvén, hogy azért kérdezett erre rá, mert hasonló alakja van...)
Nem azt mondtam, hogy ideális, csúcs alak, stb. Csak azt, hogy teljesen átlagos, a rondától messze van - erre vonatkozott ugyanis a kérdés.
A lány a képen nem orvosilag "kövér", azaz egy egészséges tinilány. Miért kell az ilyet kapásból rondának titulálni.
Sportal, fogyókúrával pedig nem tudsz mindent megoldani, az alak elsősorban alkat kérdése, egy csomó vékony csajnak is vacak az alakja. De most ezért csak nem kellene fejbe lőniük magukat vagy úgy leélniük egy életet, hogy "rondának" érzik magukat.
És továbbra is tartom, hogy kérem a képet, anélkül teljes anonimitásban könnyű arcoskodni.
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:29
Egyetértek, én nem gondolom rondának azt az alakot, de ne nyugtassuk magukat, hogy legalább van mit rajta fogni-->ez hülyeség, bár nekem tetszenek a teltebb lányok is, de ő eléggé formátlan. Fiatal, egészségesnek tűnik, akkor mozduljon már meg, ne legyünk lusták.
16/L
LadyLee!
"Nem azt mondtam, hogy ideális, csúcs alak, stb. Csak azt, hogy teljesen átlagos, a rondától messze van - erre vonatkozott ugyanis a kérdés."
Egy szóval sem neveztem rondának. Egyik rondázó hozzászólás sem az enyém, szóval nem tudom miért nekem jössz ezzel. SRY. Én csak annyit mondtam h szerintem kövér. Ez meg egy relatív fogalom. Nekem ő már az, persze a másik lány sem szebb. Tisztázásképpen akkor úgy értettem, hogy van rajta felesleg.
"A lány a képen nem orvosilag "kövér", azaz egy egészséges tinilány. Miért kell az ilyet kapásból rondának titulálni."
Ahogy írtam az előbb, nem tituláltam rondának. Azokat a hozzászólásokat nem én írtam. Olvass vissza nyugodtan.
"Sportal, fogyókúrával pedig nem tudsz mindent megoldani, az alak elsősorban alkat kérdése,"
Ebben egyetértek, de egy kis odafigyeléssel csinossá válhat bárki. Persze genetika meg minden, de ettől azért lehetne csinosabb ha sportolna. Fogyókúráznia nem hiszem h kellene, mert annyira valóban nem kövér. Normális étrend meg mozgás, és néhány hónapon belül rendben lenne.
"egy csomó vékony csajnak is vacak az alakja. De most ezért csak nem kellene fejbe lőniük magukat vagy úgy leélniük egy életet, hogy "rondának" érzik magukat."
Nem is állítottam egy szóval sem. Sőt, mondtam hogy a túl vékony sem szebb vagy szép.
"És továbbra is tartom, hogy kérem a képet, anélkül teljes anonimitásban könnyű arcoskodni."
Jó, de te kezded... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!