Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ronda az ilyen alak? (Kép)

Ronda az ilyen alak? (Kép)

Figyelt kérdés

[link]

Nem a vékonyra gondolok hanem amelyik a tükörbe van

2011. szept. 23. 14:59
1 2 3 4
 21/39 LadyLee ***** válasza:
80%

Az arcoskodónak:

Én nem tituláltam a csajt rondának, így azt hiszem a fenti játékszabályok alapján nekem nem kell képet mellékelnem. :)

A "kövér" pedig pont, hogy nem relatív fogalom, hanem gyakorlatilag egy orvosi kifejezés. Dühítő, hogy manapság teljesen normális testtömeg index-szel rendelkező nőket / férfiakat (de inkább nőket) "kövéreznek" le. Lövésetek sincs, hogy ez egy tininél micsoda rombolást tud véghezvinni az önbizalma és önértékelése terén. Ráadásul totálisan alaptalanul.

Hangsúlyoznám, hogy nem azzal van bajom, ha valaki a kövért lekövérezi, nem vagyok híve a túlzott udvariaskodásnak, aki kövér, az kövér, annak jót tenne, ha lefogyna, de normális, egészséges, átlagos alkatú lányokat ne már...

Az, hogy neked speciel nem tetszik, az más kérdés. De attól még nem kövér, csak neked a vékonyabb / sportosabb alkat tetszik.

2011. szept. 23. 16:28
 22/39 anonim ***** válasza:
36%
Az arcoskodó gondolom én lennék. Azt viszont megérthetnéd így 3x-ra h enm neveztek rondának. Igazat adok neked, valóban nem a "kövér" szócskát kellett volna használnom, de hirtelen ez ugrott be. Teltkarcsúnak sem nevezném, mert az nálam egészen mást jelent. De ezzel a logikával még csak ducinak sem lehet nevezni, mert nem éri el azt a szintet. Arra pedig nem ismerek magyar szót, akin van felesleg, de még nem esik az orvosilag kövér kategóriába... Azt viszont továbbra is állítom, h ez nem az egészséges, csinos kategória. Normális? Mi a normális? Ha egy társadalomban javarészt 150 kg-os emberek lennének, akkor ők lennének a normálisak... Szal láthatod, hogy ez elég csalóka meghatározás. Pusztán azért, mert nagyon sok nőnek van olyan alakja mint a képen (akár önhibájából, akár nem, még nem lesz normális.
2011. szept. 23. 16:39
 23/39 anonim ***** válasza:
48%
Hozzáteszem, elég sokszor hozódott már fel a baráti körömben, és hallom idősebbektől is, hogy a régi nők és férfiak mennyivel csinosabbak voltak. Ma a nők nagy százaléka vagy sovány vagy túl van etetve. A férfiak szintén... Ritka az olyan csaj/lány/nő aki tleg ízig-vérig nőies. Vékony derék, szélesebb csipő, kerek popsi, és egy normális méretű cici. Attól még h kevesen vannak az ilyenek,és a legtöbben el vannak a mozgáshiány (vagy genetika) miatt ba.szódva, még nem lesznek ők az ideálom. Tudom most jön h tegyek fel képet ha ekkora az elvárásom. Kössz, de bolondot nem csinálok magamból..
2011. szept. 23. 16:45
 24/39 A kérdező kommentje:
Hogy mi?? Régen voltak csinosabbak??Ne idegesíts már.Amikor szalonnán meg kolbászon éltek??Régen a kövérség volt a divat,ne mond már hogy gyönyörű alakjuk volt a nőknek.Úgyanilyen mint most.Ha valaki genetikailag duci arról meg nem tehet...Egyébként már hülyét csináltál magadból ennél jobban már nem tudsz
2011. szept. 23. 16:59
 25/39 LadyLee ***** válasza:
100%

Normális és egészséges az a nő, akinek a testtömeg indexe 20 és 25 között van. A képen látható lány szinte biztosan ez a kategória, így egészséges is és normális is, hiába nem a te ideálod...

És borzalmasan károsnak tartom, hogy normális és egészséges alakú lányokat kövéreznek / egészségteleneznek / nem normálisoznak le egyesek. Nem véletlen, hogy annyi az anorexiás, bulémiás, vagy szimplán csak testkép zavaros, magát rondának tartó, önbizalomhiányos, gátlásos és magát - teljesen egészséges teste ellenére - elfogadni képtelen ember (főleg nő)...

Azt mondhatod, hogy neked nem tetszik, az teljesen oké, csak az "egészségtelen", "nem normális", "kövér" stb. szavakkal nem kellene ilyen könnyedén dobálódzni.

"Átlagos" alatt pedig szintén nem azt értem, hogy a népesség valódi adatai alapján, statisztikailag, hanem azt értem, hogy orvosilag se nem kövér, se nem kórosan sovány, azaz, ahogy fent írtam, 20-25 közti BMI.

2011. szept. 23. 17:01
 26/39 anonim ***** válasza:
26%

"Hogy mi?? Régen voltak csinosabbak??Ne idegesíts már.Amikor szalonnán meg kolbászon éltek??Régen a kövérség volt a divat,ne mond már hogy gyönyörű alakjuk volt a nőknek.Úgyanilyen mint most.Ha valaki genetikailag duci arról meg nem tehet...Egyébként már hülyét csináltál magadból ennél jobban már nem tudsz"

Ehhe látom betaláltam... :) Amúgy miről beszélsz kislány? (gondolom az vagy). Kolbászon meg szalonnán? Igen a múlt század elején biztos. Nézz meg a 60-a 70-es évekből strandfotókat. Olyan alakjuk volt az akkor nőknek amilyen neked sose lesz. Hogy miért? Nem zabálták tele magukat csokival, sütivel, pizzával meg kólával, és nem kocsival vitették magukat mindenhová. Tudom h szarul esik, de a képek nem hazudnak. Tényleg nem tehet róla ha genetikailag duci. Erre mondják h szívás. Ez van. Azt meg nem gondolom h hülyét csináltam volna magamból. Ez egy barátságos hangnemű vita, amiben mindenki kifejti az álláspontját. Te viszont ezzel a kirohanásoddal eléggé leégeted magad. Gondolom úgy nézhetsz ki mint a képen a duci csaj, azért zavar ennyire a hozzászólásom. Boccs de nálam nincs esélyed, azonban sok férfinak mindegy milyen a keret, csak lyuk legyen. Náluk mindig lesz esélyed. Csók! ;)

2011. szept. 23. 17:05
 27/39 A kérdező kommentje:
Bzd meg! Bzd meg bzd meg!
2011. szept. 23. 17:07
 28/39 A kérdező kommentje:
Amilyen nekem sose lesz? Honnan a fszból tudod hogy nekem milyen alakom van te szerencsétlen?
2011. szept. 23. 17:09
 29/39 anonim ***** válasza:
80%
17:05 Szíved joga, ha te a csont és bőr csajokra bux, nem szólhatok bele. Viszont te se mondd meg, h mire bukik az összes többi férfi, mert nekem speciel az ilyen alak jobban bejön, mint a manapság divatos modellalkat, és ezzel nem vagyok egyedül. Szebb, nőiesebb és egészségesebb. Arról nem is beszélve, h a belső is számít.
2011. szept. 23. 17:11
 30/39 LadyLee ***** válasza:
68%

Na , mindenki nyugodjon le. :)

A képen látható lány egyértelműen nem ronda, de sokaknak nem az esete, sokaknak viszont pont igen.

Vita lezárva.

2011. szept. 23. 17:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!