Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szép vagyok, mit gondoltok rólam?

Szép vagyok, mit gondoltok rólam?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2011. szept. 15. 18:07
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
Hát ez a szemöldök elég gáz..Na meg az az orr!!
2012. jan. 31. 19:56
 62/66 anonim ***** válasza:
100%
nem tudsz normális képet feltenni? nem vagy szép, átlagos vagy, a szemöldöködet utálom, az orroddal sztem nincs baj.
2012. febr. 11. 20:16
 63/66 anonim válasza:

Szerintem az arcod nem csúnya,a szemed kifejezetten szép,nekem tetszik..

viszont tény,hogy rengeteg ilyen lányt látni,vasalthaj meg mellvillantós képek..

így nem kellenél:)

önbizalomgyűjtés érdekében meg rakd fel a 2. képet a facebookra,és majd a lájkok megmondják :D

18/F

2012. febr. 11. 20:50
 64/66 anonim válasza:
hát őszintén én azt gondolom rólad, hogy egy egoista, átlag kinézetű lány vagy aki többnek érzi magát mint ami. Semmivel sem vagy szebb egy átlag lánynál, kicsit vegyél vissza önmagad dicséréséből.
2012. márc. 18. 17:43
 65/66 anonim válasza:

,,Szép vagyok, mit gondoltok rólam?" ???

Hát ez gáz. Hülye kérdés. Ha te már értékelted magad a válaszban, akkor még miért várod, hogy megerősítsük a véleményed? Amúgy nem vagy olyan szép

2012. márc. 22. 15:37
 66/66 anonim válasza:
*ha te már értékelted magad a kérdésben
2012. márc. 22. 15:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!