11/66 anonim válasza:
Ugyanazokat a képeket látjuk? Szerintem átlagos vagy, az orrod viszont hatalmas.
12/66 anonim válasza:
A legoptimálisabb, de semmiképp nem teljes képet adó fotókon, meg rezusálva, túlexponálva, kontúrt állítgatva szép vagy... de így csak egy troll átlagos-csúnyácska.
Teljesen normálisan van két szemed, egy orrod és szád, de egy rendes képen lehet nem kapnál ilyen értékelést.
Csúnya biztos nem vagy, de szerintem ezt te is tudod.
13/66 anonim válasza:
Szia !
Szép vagy, felizgattál )
16/66 anonim válasza:
Átlagos vagy, nem csúnya, de nem is szép.
18/66 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A "túlretusált" képeket benézted,mer ez a webkamera hibája.. Mellékesen nem vagyok "k*rva" és sminkelni se szoktam, maximum puder meg egy kis spirál ha érdekel..
2011. szept. 15. 18:29
19/66 anonim válasza:
nem tudom mit pattogtok, szerintem nagyon szép vagy :D 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!