Tényleg gonoszak itt az emberek, itt élik ki magukat, vagy nem tudom. :D Mondjuk tudod hogy meg, aki kiteszi magát a kirakatba annak tűrnie kell a kritikát is.
Szerintem szép vagy, de tényleg nem mindig látszódsz a legjobban, meg a legcsúnyább lányokról is lehet jó képet csinálni. De szép vagy szerintem.
Már ne is haragudjon a sok vitázó, de nem hallottátok hogy a szépség relatív?
Kedves kérdező: ilyen kérdést feltenni butaság. Mert ha írnak 25-en, abból 8 szerint szép vagy, 9 szerint átlagos, 6 szerint ronda, 2 meg csak hülyeségeket írkál, attól nem leszel okosabb.
MIért nem értik már meg a tinilányok, hogy a szépség mindenki számára más, és egy ilyen kérdésből nem derül ki semmi? MIért nem értik már meg, hogy mivel minden embernek más a szép, ezért felesleges itt kérdezgetni idegeneket, ugyanis csak az számít hogy maguknak és a párjuknak tetszenek-e?
De ha még inkább folytatni akarom az 5 oldalnyi értelmetlen vitát, hát tessék: első képen nagyon szép vagy. Második linken előnytelen a tested és vicsorogsz, a harmadikon meg átlagos.
Nagyon szép vagy, bár az első kép alapján még azt mondtam volna, hogy nem, mert aránytalanul nagy az orrod, de nem az, csak úgy esik rá a fény és emiatt előnytelen a kép.
Szerintem se vasald a hajad, ha nem nagyon rendezetlen természetesen, akkor jobban állna, ha lenne benne pici hullám.
Ne haragudj, de szerintem nem vagy szép.
Olyan furcsa az arcod... Mint egy kis kobold :)
És elég pózer is vagy... Tipikus tinilány beállásaid vannak.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!