Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szép vagyok, mit gondoltok rólam?

Szép vagyok, mit gondoltok rólam?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2011. szept. 15. 18:07
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
100%
semmilyen, unalmas
2011. szept. 15. 19:46
 42/66 anonim ***** válasza:
85%

Tényleg gonoszak itt az emberek, itt élik ki magukat, vagy nem tudom. :D Mondjuk tudod hogy meg, aki kiteszi magát a kirakatba annak tűrnie kell a kritikát is.

Szerintem szép vagy, de tényleg nem mindig látszódsz a legjobban, meg a legcsúnyább lányokról is lehet jó képet csinálni. De szép vagy szerintem.

2011. szept. 15. 19:46
 43/66 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elszállva magamtól. És nem is sminkelek,nagyon néha kis puder meg szempillaspirál,de komolyan nagyon ritkán.. :)
2011. szept. 15. 20:02
 44/66 anonim ***** válasza:
Átlagos. A 3. képen is ki van vasalva a hajad? Mert hagyd a vasalátst, mert olyan tőle, mint néhány kiégetett szál. Ráadásul vagy rád férne egy kis izom, vagy egyél többet.
2011. szept. 15. 20:27
 45/66 anonim ***** válasza:
21%
*-* hány éves vagy cica? :)
2011. szept. 15. 21:06
 46/66 anonim ***** válasza:
100%

Már ne is haragudjon a sok vitázó, de nem hallottátok hogy a szépség relatív?

Kedves kérdező: ilyen kérdést feltenni butaság. Mert ha írnak 25-en, abból 8 szerint szép vagy, 9 szerint átlagos, 6 szerint ronda, 2 meg csak hülyeségeket írkál, attól nem leszel okosabb.

MIért nem értik már meg a tinilányok, hogy a szépség mindenki számára más, és egy ilyen kérdésből nem derül ki semmi? MIért nem értik már meg, hogy mivel minden embernek más a szép, ezért felesleges itt kérdezgetni idegeneket, ugyanis csak az számít hogy maguknak és a párjuknak tetszenek-e?

De ha még inkább folytatni akarom az 5 oldalnyi értelmetlen vitát, hát tessék: első képen nagyon szép vagy. Második linken előnytelen a tested és vicsorogsz, a harmadikon meg átlagos.

2011. szept. 15. 21:59
 47/66 anonim ***** válasza:
hát pont nem...
2011. szept. 15. 22:16
 48/66 anonim ***** válasza:

Nagyon szép vagy, bár az első kép alapján még azt mondtam volna, hogy nem, mert aránytalanul nagy az orrod, de nem az, csak úgy esik rá a fény és emiatt előnytelen a kép.

Szerintem se vasald a hajad, ha nem nagyon rendezetlen természetesen, akkor jobban állna, ha lenne benne pici hullám.

2011. szept. 16. 02:57
 49/66 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de szerintem nem vagy szép.

Olyan furcsa az arcod... Mint egy kis kobold :)

És elég pózer is vagy... Tipikus tinilány beállásaid vannak.

17/F

2011. szept. 16. 13:10
 50/66 anonim ***** válasza:
45%
Cuki vagy , előnyösek a képek,+ jó a smink.Vonzó vagy.
2011. szept. 16. 14:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!