51/66 Victoria Winchester válasza:
Nem vagy csúnya, de szép se vagy! Az az igazság, hogy "tucat lány" vagy! Szögegyenes haj, vékonyka alkat... Stb.! Ezt nem rosszindulatból mondom, én így gondolom!!
52/66 anonim válasza:
Hát én szebb vagyok az fix.Bocs csak őszinte vagyok.Ronda a szemöldököd.Am 10/4,5 adnák.
53/66 anonim válasza:
Szép vagy,csak sportolj vag egyél többet,de inkább a sport,mert formásabb leszel tőle.Az meg,ha átlagos vagy,normális,még a válaszólók is átlagosak,sőt akiket mutattak azokat sminkesek és photoshoppal készítettték,erről ennyit.Ennyi erővel a nők is Johhny Deppet vagy egy pankrátort tették volna ki,mert a legtöbb pasi túl átlagos.De úgyis lepontoznak.
20/L
54/66 anonim válasza:
Nagyon szep vagy! Ne adj az irigy emberekre!
55/66 anonim válasza:
fele válaszoló fiú,a másikfele meg irigy lány (;
" a szép lányok a csajok szerint k*rvák,a jópasik a fiúk szerint b*zik.."<-és ez tényleg így van..
14|L
56/66 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép vagy! De lesz itt pár igen. lesz itt pár nem, tudod hogy megy ez. Most nem ide tartozik, de nekem is ilyen telóm van :DD
58/66 anonim válasza:
Uristen,de sok hülye mindenbebeleszóló ember van itt,akiknek mindig csak a tökéletesség a szép :'D Szerintem egy 14-15 év körüli lányt k*rvára nem kéne összehasonlítgatni 24 éves felnőtt nőkkel ,akik agyon vannak sminkelve meg retusálva..-.-'' Meg vannak egy páran akik irigységből,esetleg bunkóságból irnak ilyeneket :)) Pedig.. szerintem egész szép lány vagy,és NEM átlag..:D ti tudjátok egyáltalán mi az az átlag? :O egy pattanásos fejű, semmilyen arcú gyerek/felnőtt;) és ő nem az asszem:DDD
59/66 anonim válasza:
Átlagos,sok ilyen lány van,de nem csúnya.Még kislány..23L és nem vagyok irigy:)
60/66 anonim válasza:
"Nagyon szep vagy! Ne adj az irigy emberekre!" lany vagyok es egyaltalan nem vagyok irigy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!