Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy tetszik ez a stílus, mi...

Hogy tetszik ez a stílus, mi a véleményed róla?

Figyelt kérdés

[link] <-- Ezt a stílust szeretném követni, és kikérném a véleményeteket.

17/L

Egyébként nekem nagyon tetszik, elragadó, imádom. :)

2011. szept. 14. 12:22
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Jaja, a tornacsukás vonal van meg a "én vagyok a japános-magyar-tini vonal"

Csak épp az egyik egy ruhadivat amit kínál minden butik, a másik meg egy más nemzet majmolása, utánzása, ki tudja mi okból. De írtam, nem baj, hiszen ez a felnövés természetes velejárója.

Amikor én voltam tinilány, Spice Girls őrület volt, én két szöszke copfban jártam rózsaszín ruhában mert Emma Bunton akartam lenni. ( az osztályban volt csupa Geri, meg Mel C, stb. aztán kinőttük) Ha valaki japán lányka akar lenni, tegye, majd pár év múlva jókat lehet rajta nevetni :))))

26/N

2011. szept. 14. 13:04
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Sokan pont ezért menekülnek a japán stílusokhoz mostanság, mert az gondolják hogy jaj, ennek is Converse-e van, meg annak is, jaj én egyedi akarok lenni, akkor én leszek mondjuk japán.

Hát, kinek a pap, kinek papné :)

2011. szept. 14. 13:05
 23/35 anonim ***** válasza:
62%
Ilyenek általában a japán gótika lolita babák szoktak lenni,aranyos:) Tejcik a sminkjük,azért hétköznapokon én pár vakolatnyival kevesebbet dobnák magamra,de szépek.Az a köröm meg nagyon állat,hogy azt hogy csinálták meg,vagy csak utólag photoshop.
2011. szept. 14. 14:59
 24/35 anonim ***** válasza:
71%
Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de én nem látok ebben semmi extrát :) A sminkjük szép, de nagyon időigényes, ahogy nézem (minden reggel műszempillát rakosgatni nem kis munka) A hajuk meg szimpla vagy barna/szőke, általában frufruval. Maximum a ruhák közül nem kell erőltetni mindet, na meg azt a körömcsodát valamelyik képen. Szerintem nincs benne semmi extra.
2011. szept. 14. 15:43
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
BORZALMASSSSS. Én nem vennék egy ilyen nőt komolyan, legyen akármennyi esze is. Bár aki ilyen "stílust" választ, annak nem sok esze lehet. Ez szociológia, gondolom nem érted. Minden társadalmi rétegnek megvan a stílusa. Érted..nem véletlenül nincs orvos, ügyvéd stb. ilyen hajjal. Nah, bolti eladó már van. Erről ennyit.
2011. szept. 14. 15:44
 26/35 anonim ***** válasza:
38%
"dobnák"...E/1-ben, én dobnék...T/3-ban ők dobnák...de mivel magadra írtad, a dobnák helytelen...tehát ennyit az észről és a hülye stílusokról. Aki ilyen hajjal/fejjel/ruhában jár, leír mindent magáról...
2011. szept. 14. 15:46
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben nem állnék be a plázap*csa japán k*** közé. De ha annyira követni akarod őket, akkor csak gratulálni tudok
2011. szept. 14. 19:08
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Azért stílus mert be van göndörítve a haja, meg fekete füstös szeme van és kidülleszti? a stílus nem itt kezdődik.
2011. szept. 15. 11:53
 29/35 anonim ***** válasza:

"Érted..nem véletlenül nincs orvos, ügyvéd stb. ilyen hajjal. Nah, bolti eladó már van. Erről ennyit."

Jó volt :)

2011. szept. 15. 13:04
 30/35 anonim ***** válasza:
72%

Azért ezeknek a lányoknak a linkben nem kéne lenyúlni a stílus EREDETI kitalálóját

[link]

2011. szept. 15. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!