Hogy tetszik ez a stílus, mi a véleményed róla?
[link] <-- Ezt a stílust szeretném követni, és kikérném a véleményeteket.
17/L
Egyébként nekem nagyon tetszik, elragadó, imádom. :)
Ez mostanában a tinilányok álma, hasonlítani a japán csajok divathóbortjai által megalkotott figurákra. Én azt mondom, kinövik majd, mert egy felnőtt nő ilyen stílussal elég vicces lenne, még van egy éved, ha akarod próbáld ki.
DE: a stílus maga az ember. Egy stílus belőled jön, nem direktbe, erőltetve. Ha tetszik, ilyen leszel és kész (bár én sem értem mi ebben a pláne de mindegy) mert ha idegenektől kell kérdezned és nem magadtól érzed, akkor ott már baj van. Az már bizony pózerkedés lesz, nem stílus.
"normális válaszokat akarok"
Bocsi, de amit írtam, komolyan gondoltam, neked akarok jót. Hiába lett önálló stílus, hiába van neve is, attól még ugyanaz szülte, amit leírtam. (Második voltam.)
Ne feledjük, most dúl a Japán-mánia, minden harmadik kiscsaj és tinilány japán nők ruháját és haját majmolja, nem tudom miért. Pát éve a floridai szolicicák platinaszőkesége volt a menő, ki tudja, két év múlva talán a német túristák mintájára NSZK szandált és túrista térdgatyát húznak, nyakbaakasztható műanyag persellyel :)
Vagy éppenséggel tógát vesznek majd fel görögös hajfonatokkal.
Ilyenek a tinik, ezzel nincs baj feltétlenül, keresik önmagukat. Aztán miután kipróbálnak pár furcsaságot, és végre nővé érnek, megtalálják önmagukat egy normális, csinos, igényes nőként.
12:46, teljesen egyetértek, de a véleményünk attól még sajnos nem változik, márpedig a kérdés ez volt. :))
(Második voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!