Mit gondoltok az alakomról? Közel 40 kg-t fogytam, persze tudom még nem elég, de mégis milyen most?
szia.természetesen nem nagy súllyal kell.De neked kell érezni.Olyan súlyt kell választani amivel megy az 5x12-15 körüli szériaszám.lehet keretben és két db egykezes súllyal is!Úgy gondolom egy kezdő hölgynek nyilván elég egykezes súlyokból 3 tól 6 kilóig vagy keretben 10-20 kilóig de egyéni erőszint azért sokat számít.A Jó súly az amivel segítség nélkül de éppen megy ez a gyakorlat ennyi ismétléssel!Ahogy erősödik a felső mell ezt természetesen lehet emelni.
Húha, ez igen, nagyon ügyes vagy, gratulálok!
Már egész jó az alakod, még egy 5-6 kilót, ha leadsz (esetleg picit többet) bombanő leszel.
32/N
Olyan alakod van, amire az én barátom szokta csorgatni a nyálát.:))
A legjobb szó az, hogy telt vagy, de nem vagy kövér.
Eszméletlen jó, szerintem maximum 3-4 kiló és a combod is tökéletes lesz. Gratulálok, az arányaid is nagyon jók! :)
26L
Köszönöm mindenkinek aki írt!
Tudom van még mit leadni, + alakítani, de nagyon boldog vagyok, hogy a nehezén már túl vagyok.
Természetesen most már sokkal jobban és tudatosabban fogok élni, nem hagyom hogy még egyszer ez megtörténhessen.
De végül is ebből is tanultam, kitartást legalábbis biztosan.
Köszönöm még egyszer mindenkinek!
Ez mar eleg szexi, ezt ha meg tudod tartani akkor nagyon jo.
Csak jart el edzeni kicsit, futni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!