Miért őt nézik meg és miért nem engem?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm aki nem is szép inkább átlagos viszont nagyon sok szexi ruhát hord pl. párducmintás felső.Én sokkal szebb vagyok a barátnőim szerint de mégis őt nézik meg többen.2011. szept. 10. 13:16
11/12 anonim válasza:
Hát ez is igaz, de lehet, hogy őt 30 év múlva is csak nézegetik, neked meg már lesz egy férjed egy gyereked:D:D
12/12 anonim válasza:
a párducminta és társai a pasik szemében olyanok, mint hatalmas neontáblák, hogy gyere, egy szóra szétteszem. na akkor jó hogy bepróbálkoznak, a közönségesség ennyit megér.
Egy átlagos, normális csaj lehet nem kell mindenkinek, de akinek kell, annak nem csak egy körre.
Persze az is lehet hogy a bnőd emellé még szép és kedves, aranyos is, te meg egy szükre kisegér vagy, aki folyton csak nyafog és két perc után menekül előle mindenki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!