Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy az utcán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy az utcán vagy bárhol a pasimat nézik meg a pasik és nők egyaránt? Engem pedig nem igazán.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 11:29
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Nem akarlak megsérteni, de nem egy ilyen párt láttam már, ahol az egyik fél nagyon jól nézett ki, a másik fél pedig elég csúnyácska volt. Gondolom ez a helyzet veletek.
2010. ápr. 28. 11:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Most az a bajod, hogy a pasidat nézik, vagy az, hogy téged nem?
2010. ápr. 28. 11:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kedves első! Miért gondolod, hogy szegény csúnyácska! Nem is láttad még! Lehet, hogy a pasi olyan csúnya, hogy nem tudják nem megnézni! :)

Kérdező! Nem lehet, hogy csak te látod így? Lehet, hogy kettőtöket nézik, vagy észre sem veszed, ha valaki téged is megnéz! Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy mindenkire féltékeny vagy (mert nagyon jó pasid van) és ezt az egészet bebeszéled magadnak! Ne figyelj oda és kész! Nem muszáj mindent észre venni! Ha megnézik, legyél rá büszke, hogy ő a tiéd!!!

2010. ápr. 28. 11:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon bírom a helyzeteket amikor egy csaj megnézi a pasimat:D Rögtön rá nézek amennyire veszélyesen és gonoszan csak tudok és már néz is másfelé:D A párom meg általában észre se vesz ebből semmit:) De azért engem is megszoktak nézni a pasik de nincs belőle semmi, nem zavar meg nem is érdekel mert a páromat szeretem.
2010. ápr. 28. 11:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én páromat is mindíg megbámulják a nők, én csak magamban mosolygok rajta.
2010. ápr. 28. 12:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbántani, de elég furcsa, hogy a pasik is úgy megbámulják. Én azokat az embereket szoktam ennyire, akiken valami "furcsa" van. Pl.ruhája, a haja, vagy teli van a feje mindenféle oda nem illő kis bigyókkal (nem értek hozzá...:) szóval én csak szörnyülködöm magamban, és megállapítom, hogy igen érdekes állatfaj az ember. Lehet, hogy nem a nyálukat csorgatják, hanem... :) 23N
2010. ápr. 28. 15:01
 7/7 anonim ***** válasza:

1 vagy ronda vagy !!!

2 Body-s a pasid

2010. ápr. 28. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!