Normál vagy feszes boxer?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok, melyik jobb?2009. ápr. 21. 19:41
12/21 anonim válasza:
a feszes azért nem jó, mert a testedhez szorítja a heréket, amikor pont a hőszabályozás miatt - hidegebb kell nekik mint a tetshőmérsékleted - csüngenek a zacskódban
ezen felül azonban olyat veszel ami
a) neked kényelmesebb
b) jobban tetszik a csajodnak
14/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat..
szerintetek sem lenne nekem jó a feszülős?
van hasam, és szőrös tipus vagyok.. valahogy nemtudom magam elképzelni veszülősben.. szerintetek?
2009. ápr. 22. 22:50
15/21 A kérdező kommentje:
bocs, tudom hogy ez így hülye kérdés, de egy pocakos pasin ilyet nem tudnék elképzelni.. pár haverom mondta már, hogy miért nem olyat hordok, de szerintem csak egy vékonyabb (nem deszka) férfin áll jól..
2009. ápr. 22. 23:04
16/21 anonim válasza:
Na így más (: Akkor mindenképp a normál..
17/21 anonim válasza:
Nekem a normál jobban bejön, utálom, ha szorítja valami a herémet. Egészségesebb is. (hőszabályzás)
18/21 anonim válasza:
feszülős mindenképp jobban állna.
19/21 anonim válasza:
Feszes
sexibb és nálunk az a "menő"
20/21 anonim válasza:
szerintem feszülős, kényelmesebb, ha nem tiszta műszál akkor szellőzik is, és TARTJA A HERÉKET:nem lesz here viszér tágulatod,mint a lazánál. a csajok is azt szeretik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!