Normál vagy feszes boxer?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok, melyik jobb?2009. ápr. 21. 19:41
1/21 anonim válasza:
szerintem a feszes.... az szerintem jobb egy férfinek.
2/21 anonim válasza:
szerintem meg normál, mert amaz elnyomja... és akár rák ismialkaulhat - ténleg, vicc nélkül, a bigi könyvemben írja..
3/21 anonim válasza:
Néha ez, néha az szóval mindkettő :)
5/21 anonim válasza:
feszesre szavazok, sztem az szexi, a normál olyan trehányan tud állni némelyeknek
6/21 anonim válasza:
feszes, mert látszik mi van benne elöl-hátul és eddig úgy tudom, hogy kényelmes
7/21 anonim válasza:
hát..a mi köreinkben (tinik 16évesek) a feszes picitgáz.a normál jobb.jó laza.:)
8/21 anonim válasza:
Feszes (:
16/L
Kedves Utolsó: csak a magad nevében nyilatkozz. Köszönöm.
9/21 anonim válasza:
Én feszesre szavazok, nekem az kényelmes, és nem gáz, max a kislányoknak, az meg kit érdekel... :)
16/f
10/21 anonim válasza:
Nekem csak a feszes jön be, a többi szerintem nem túl szexi.
És annyira nem szorít az, hogy bajt okozzon, az butaság. Abszolút kényelmes darabok vannak, persze lehet kombinálni, nem kell mindig abban lenni. De az alaptalan, hogy bajt okozna, hiszen nem szűk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!