Szerintetek melyek az orr normal meretei egy nonel?
nem az szamit szepnek,ha valakinek kicsi az orra,hanem az összhatas. peldaul emeld ki a szemeid szep sminkke,és eszre sem veheto a nagy orr. szerintem.
nekem kis pisze orrom van,viszont a szemeimet nem szeretem.:/ van ez igy...
mindig azt irigyeljuk masban,amilyen nekünk nincs...
ha mondjak,h nincs nagy orrod,akk biztos nincs:) inkabb elvezd az eletet,logj a barataiddal és ne hadd,h ilyen buta gondolat elvegye az önbizalmad:))
Koszonom szepen a valaszt:)
Meg varok valaszokat.
Nem a legjobb szögből látszik de teljesen jó az orrod, közel sincs ahhoz a kategóriához ami már nem lenne szép:)
18f
vegkepp nem nagy. olyan közepes.
ha aprocska lenne,az mar nem illene az arcodhoz
szia, megnéztem a képed, ezen nem látni abszolút nagynak :) persze nem jó a szög, mert nem profil, de azért már ez is elárul valamit, csinos vagy, a hosszú hullámos haj szerintem nagyon jól állna :))
amúgy én is úgy vagyok, mint az utolsó hozzászóló, nem vagyok megelégedve az orrommal, és ha lehetőségem lesz bizony el fogok gondolkodni egy kis "szépítésen", persze sokan dicsérnek, de hát én nagyon utálom az orrom, nem olyan szörnyű, de nem is szép kis pisze :'(
Szia :) nagyon szép vagy, és az orrod is rendben van
nekem is problémáim vannak mondjuk vele, mert túl nagynak látom..vagyis szemből még oké, meg ha nem mosolygok..ki érti ezt :)
örülj neki, hogy nem olyan nagy kampós :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!