Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek melyek az orr...

Szerintetek melyek az orr normal meretei egy nonel?

Figyelt kérdés
Ahanyszor a tukorbe tekintek az van az eszemben,hogy nagy az orrom.Mindenki akit megkerdeztem az orrom felol azt mondta,hogy nem nagy,de en nem vagyok biztos ebben egyaltalan..Nagyon keves az onbizalmam es mar nem birom tovabb:(
2011. júl. 29. 12:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

nem az szamit szepnek,ha valakinek kicsi az orra,hanem az összhatas. peldaul emeld ki a szemeid szep sminkke,és eszre sem veheto a nagy orr. szerintem.

nekem kis pisze orrom van,viszont a szemeimet nem szeretem.:/ van ez igy...

mindig azt irigyeljuk masban,amilyen nekünk nincs...

ha mondjak,h nincs nagy orrod,akk biztos nincs:) inkabb elvezd az eletet,logj a barataiddal és ne hadd,h ilyen buta gondolat elvegye az önbizalmad:))

2011. júl. 29. 13:55
 2/15 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszt:)

Meg varok valaszokat.

2011. júl. 29. 15:41
 3/15 anonim ***** válasza:
Rakhatnál fel egy képet, ha csak az orrod látszik abból senki nem tudja meg kivagy:)
2011. júl. 29. 17:35
 4/15 A kérdező kommentje:

ok..

[link]

2011. júl. 30. 20:33
 5/15 anonim ***** válasza:

Nem a legjobb szögből látszik de teljesen jó az orrod, közel sincs ahhoz a kategóriához ami már nem lenne szép:)

18f

2011. júl. 30. 21:04
 6/15 anonim ***** válasza:

vegkepp nem nagy. olyan közepes.

ha aprocska lenne,az mar nem illene az arcodhoz

2011. júl. 30. 21:38
 7/15 A kérdező kommentje:
Koszi szepen:)
2011. júl. 31. 08:13
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagy orrom van,de már beletörődtem, így is úgy veszem észre,hogy nem vagyok egy csúnya csaj, sőt,sokak szerint szép vagyok :) Engem zavar mondjuk és ha lesz rá pénzem szerintem megműtettem de most még tudok vele élni ^^
2011. júl. 31. 20:37
 9/15 anonim ***** válasza:

szia, megnéztem a képed, ezen nem látni abszolút nagynak :) persze nem jó a szög, mert nem profil, de azért már ez is elárul valamit, csinos vagy, a hosszú hullámos haj szerintem nagyon jól állna :))

amúgy én is úgy vagyok, mint az utolsó hozzászóló, nem vagyok megelégedve az orrommal, és ha lehetőségem lesz bizony el fogok gondolkodni egy kis "szépítésen", persze sokan dicsérnek, de hát én nagyon utálom az orrom, nem olyan szörnyű, de nem is szép kis pisze :'(

2011. aug. 2. 15:03
 10/15 anonim ***** válasza:

Szia :) nagyon szép vagy, és az orrod is rendben van

nekem is problémáim vannak mondjuk vele, mert túl nagynak látom..vagyis szemből még oké, meg ha nem mosolygok..ki érti ezt :)

örülj neki, hogy nem olyan nagy kampós :)

18/L

2011. aug. 2. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!