Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csúnya vagyok? Sokan mondták már.

Csúnya vagyok? Sokan mondták már.

Figyelt kérdés
[link]
2011. szept. 9. 00:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
78%
figyelj, ha arra vagy kíváncsi csúnya vagy-e, akkor miért egy olyan képet teszel fel, amin egyértelműen a testeden van a hangsúly, a fejed meg k.urvára nem látszik??? Az arcodról tegyél fel képet, ne a félmeztelen testedről, és akkor megmondom!
2011. szept. 9. 07:46
 12/22 anonim ***** válasza:
jól mondták
2011. szept. 9. 08:17
 13/22 anonim ***** válasza:
19%
Így elsőre nagyon jól néz ki a képen lévő lány. Az arcából kevesebb látszik, de nekem az is elég aranyosnak tűnik. És ez nem egy meztelen kép, mint azt valaki írta, mindenkinek lehet fürdőruhás képe, így legalább látszik a teste is.
2011. szept. 9. 09:25
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
azt írtam FÉLmeztelen, azért nem kell kiforgatni, vagy tanuljunk meg értelmezni:)
2011. szept. 9. 09:55
 15/22 anonim ***** válasza:
20%
Az teljesen mindegy, akkor sem az számít. Ez egy fürdőruhás szexi kép. És lehet akármilyen a feje, ha nem gondozza magát, és alul meg egy hájmaláj. Szerintem teljesen rendben van a csaj.
2011. szept. 9. 10:51
 16/22 anonim válasza:
100%
nagyon csuff vagy!!Fuuuuj!!....Nekem nem josz be egyaltalan.Kicsit nagyobb melleid lennenek kicsit sovanyabb lennel es kezdenel valamit a fejeddel akkor mar kineznel valahogy
2011. szept. 9. 11:19
 17/22 anonim ***** válasza:
21%
Aki azt mondja rád hogy csúnya az egy idióta.
2011. szept. 9. 14:25
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Akinek nincs önbizalma, az nem egy bikinis, pózolós képet rak fel. Pherszee, mindenki lerondáz...akkor én is.
2011. szept. 9. 16:23
 19/22 anonim ***** válasza:

nagykőrösi vagy?

ha igen ismerlek

2011. szept. 10. 23:41
 20/22 anonim ***** válasza:

Már írták, de leírom: ha nem lenne önbizalmad, akkor nem ilyen képet raknál fel magadról.

Amúgy meg én sem tetszem mindenkinek, és nincs olyan ember, akire mindenki azt mondja, hogy jól néz ki. De pont lesz.arom, hogy ki mit gondol rólam. Akik fontosak, azok számára szép vagyok, a többi meg le van ejtve.

2011. okt. 1. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!