1/22 anonim válasza:
Szerintem szép vagy, aranyos az arcod. Kár hogy kicsit homályos a kép.
2/22 greeen válasza:
bár lehet nem te vagy a képen de súlyprobléma nem látszik.Azér edzegethetsz mer mér ne izmosodj:) a fejed tényleg nem látszik...:(
3/22 anonim válasza:
Na, megint egy "tudom hogy nem vagy csúnya de hallani akarom még párszor" típusú kérdés..
4/22 anonim válasza:
csúnya a hajad és idegesítő a fejed. eléggé alacsonynak is tűnsz..szóval ja van bajod...
a kérdés feltevése alapján remélem ilyen válaszra számítottál... :-S
5/22 anonim válasza:
Tényleg nem bántásból mondom, de egy önbizalom hiányos lány nem így pózol a fényképezőgép előtt, hanem (kis sarkítással) összegörnyedve, pirong a kamera előtt. Szóval tényleg nem értem miért tetted fel a kérdést.
6/22 anonim válasza:
Az alkatod olyan semmilyen csak sikerült annyira összegörnyedned, hogy ez nem látszik elsőre A hajad nekem se tetszik, az arcodból pedig nem látszik semmi.
7/22 anonim válasza:
uccsónál a pont: esetleg feltette egy utált csaj képét hátha valakinek nem tetszik!
8/22 anonim válasza:
Utolsó vagyok, pontosítok. Ez nem összegörnyedés, hanem simán pózolás.. nem is értem miért azt írtam:D
9/22 anonim válasza:
sokan mondták már? na hátha fogják még mondani :D
10/22 anonim válasza:
serintem igen, eléggé nemszép a fejed. ha érted, mire gondolok :D meg olyan ellenszenves is. és a hajad sem a legjobb. a tested fogjuk rá jó, bár nagyobb mellekkel jobb lenne. bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!