Ciki a Fila táska?
Figyelt kérdés
2011. szept. 8. 14:47
31/33 anonim válasza:
Nekem Fila hátizsákom van, de én még jóval a "megszaparodásuk" előtt szereztem be a MOL akciójában! Akkor még jóval kevesebb volt belőlük, de amikor a Tesco is elkezdte nyomatni hát attól kezdve elég gáz. Én még mindíg ezt a táskám használom nem azért mert divat hanem mert jó minőségű, kényelmes és a céljaimnak megfelel!
32/33 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, csak egy marha szóba vette a Filát :S :D
33/33 anonim válasza:
Nekem amikor fater mutatta, hogy vaó, de megéri, akkor tudtam,hogy minden második p.....nak ilyen lesz, olyan ez,mint anno a Trabant, a népautó. Egy idő után csömöröd lesz belőle, tudtam,hogy ilyen nekem nem jell sose. És be is jött, minden második emberke ebben tolja. Nem is az a baj,hogy fila, mert régen ez elég nagy márkának számított, az a baj, hogy mi az üzenete: Egyrészt ócsójózsi a tesco-s könyöradományból feeling, ez eleve olcsóságra kárhoztat. Tömeghulladék lett belőle. Ezért jók a nem felíratos holmik, amiket a minősége különböztet meg, nem a nagy kamufelírat. Abban az embert nézik ami mögötte van, nem pedig reklámtábla manusnak tünik az egyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!