Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ciki a "benzinkutas" fila táska?

Ciki a "benzinkutas" fila táska?

Figyelt kérdés

erre gondolok: [link]

nekem van ilyen és nagyon tetszik is, még nem hordtam. szerintetek ciki?

2011. júl. 12. 14:08
1 2
 1/11 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem. Velem naponta szembe jön vagy 3 ilyen és nem mellesleg nekem is van ilyenem. :D :) Egyébként nagyon praktikus is nekem szinte mindenem belefér, ami szükséges lehet (könyv, pulcsi, pipere holmik, kulcs, telefon).
2011. júl. 12. 14:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki! Tök jó! Add nekem:D! Amúgy egy ilyen táska sztem megvan vagy 5ezer! Meg amúgy rengeteg helyen árulnak filás cuccokat honnan tudnák hogy pont egy benzikútról van? És ha onnan van?! Nagy cucc! Sztem hord nyugodtan, tök jó! :D :D :D
2011. júl. 12. 14:17
 3/11 hot_kiss ***** válasza:

Megsúgom neked, hogy most a Tecsóba van ilyen akció. 30 FILA pont után, 75%-os kedvezménnyel megtudod vásárolni kétezerért, az amúgy sokezres táskát. (és még vagy 8 féle másik FILA tatyót.)

Ha annyira vérciki lenne, akkor gondolom sok divatmajom meg sem venné és még az én hasonló beállítottságú ismerősömnek is pont ugyan ilyenje van..

2011. júl. 12. 14:22
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik, én is szerettem volna ilyet, de már szinte minden ismerősömnek van..., meg minden második személynek az utcán, ezért inkább hagytam az egészet a fenébe és úgy döntöttem, hogy nem kell...:)
2011. júl. 12. 14:26
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyik ismerősöm pont múltkor mondta a másiknak, hogy "Nahát, neked is tecsós filád van", mire a másik büszkén, hogy nem-nem, ez benzinkutas! :):)

Kérdésre válaszolva: Szerintem se ciki.

2011. júl. 12. 14:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Most a Tesco-s pontgyűjtés miatt mindenkinek ilyenje van. Én is akartam, de így már nem kell... Beleolvadnék a tömegbe :) Amúgy én a helyedben használnám, egyáltalán nem ciki!
2011. júl. 12. 14:44
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Igazából kicsit engem is zavar, hogy sok embernek van, mert nem vagyok divatmajom, nem igazán szoktak szembejönni velem az utcán a cuccaim, de tényleg tök praktikus, asszem félreteszem a "tucatundoromat".

Mindenkinek szép napot! :)

2011. júl. 12. 15:36
 8/11 anonim ***** válasza:
ugyanilyenem van. legalább a kulcstartó egyedi rajta.. :D igazából nekem nem praktikus, mert nekem még egy bőrönd se elég. picike. :( de nem cink, mert sokaknak praktikus, és most egész olcsón hozzá lehet jutni.
2011. júl. 14. 00:38
 9/11 anonim válasza:
az a ciki hogy megkérdezted
2011. aug. 2. 23:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem. Nekem is ilyen van és a Tescoban vettem és őszintén szólva lesz*rom (már bocsánat a szóért) azoknak a véleményét, akik azt mondják, hogy gáz hogy nem vettem meg többezrekért valami "menőbbet". Strapabíróbb, mint a legtöbb olyan táska, ami "menőnek" számít. Tisztelet a kivételnek.
2011. aug. 26. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!