Ciki a Fila táska?
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:28
mi a baj a Fila táskával? azon kívül tudsz rá negatívumot mondani, hogy 1 millió embernek olyan van? nincs mindenkinek pénze Louis Vuitton-ra.
Nekem fila bőröndöm van, mert tökéletes kézipoggyász, és mivel többször is repültem a nyáron, nagyon jól jött, hogy tökéletes méret, jó minőség és tűrhető áron. Ilyet egyet láttam a repülőtéren azóta se sehol.
Vettünk egy sporttáskát is, mert régóta szerettünk volna már egyet, de a márkás, jobb minőségű nem ennyibe került... jó ár, jó minőség, ki nem sz*rja le, hogy valami tini p*csák miatt most elterjedt hogy ez ciki?? Amúgy tény hogy minden második embernek fila táskája van most, de miért lenne ciki? Én csak azért nem szeretnék a mindennapokra, mert nem szeretem ha máson meglátom ugyanazt, ami nekem is van, olyan hülye érzésem lesz tőle. Bőröndre és utazótáskára viszont nincs olyan gyakran szükségem, így erre teljes mértékben megfelelt és hülye lennék nem kihasználni az akciót, ha már egyszer tetszettek.
szerintem nem. nekem is van oldaltáska, hátizsák és tornazsák... hátizsákot nem hordom:P
a mi sulinkba is van soknak, 2 tanárnál láttam oldaltáskát, és sok gyereknél..
az osztálytársaim azt mondogatják mostanság hogy: A magyarok Istenére esküszünk esküszünk hogy Fila táskát nem veszünk!
és gondolom ezzel idegesíteni akarnak de lesz.arom:D amúgy az is mondja aki 1 napra hozott egy Fila hátizsákot, és azt hiszi hogy senki se látta hogy ő Filás táskát vitt mert szerinte az ciki.. meg ezt mondják még: Filás táska helyett inkább tescos szatyor.. -.-"
nem ciki.
még annyit hozzátennék,hogy régen amikor bejött ez a converse cipő,na én attól másztam falra...
Az volt a menő,ha nem hordtál(legalábbis nálunk) egy senki voltál...úgylátszik én az voltam,és még máig se fogok venni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!