Mit szeretsz jobban: sminkelni vagy öltözködni?
Én imádok a sminkcuccaimmal pepecselni, ahogyan a ruháimért is rajongok, kíváncsi vagyok, más hogy áll ehhez a témához.
Persze csak azok válasza érdekel, aki legalább az egyiket szereti.
Öltözködni. A sminkem csak korrektorból áll.
16/L
nehéz kérdés:/ de talán egy kicsivel jobban szeretem a ruhák világát.
19L
Én is így érzem:)
Mindkettő fantasztikus, és jól kiegészítik egymást, de talán jobban szeretem a ruhákat.
Bár olyan jó tud lenni, amikor potom pénzért veszek valami márkás, kifutó darabot 1-1 márkás sminktermékből*.*
Én öltözködni szeretek jobban, a sminkem általában elég egyszerű :)
15/L
Inkább öltözködni.Bár adok magamra,a nők többségével ellentétben jobban érzem magam smink nélkül,még akkor is ha kisminkelve szebbnek látom magam.Általában csak a számon van valami,azt szeretem hangsúlyozni.
Öltözködni viszont nagyon szeretek,sok időt képes vagyok tükör előtt tölteni.
semelyiket
anyámék nem vesznek nekem normális ruhákat,sminkelni meg már eleve utálok,irritál,ahogy érzem hogy ott van rajtam az alapozó meg a szemfesték...:S
13l
Öltözködni imádok, a ruhavarrás az egyik hobbim :)
A sminkeléssel úgy vagyok, hogy csak korrektor és szempillaspirál többnyire. Bulikra kicsípem magam kicsit, de azért mindig szolid maradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!